Σκύλος δεν ηρεμεί αν δεν τραγουδήσει και η μαμά του να παίζει πιάνο

“Ο σκύλος μου δεν θα σταματήσει να με ενοχλεί μέχρι να παίξω κάτι στο πιάνο”, λέει η Ashton Biggs για τον σκύλο της Goose. Η Goose είναι ένα Treeing Walker Coonhound με αγάπη για το τραγούδι. Όταν τον πιάνει η φαγούρα να ουρλιάξει, γαβγίζει και γαβγίζει ενθουσιασμένος μέχρι η Ashton να πάει στο πιάνο. Και έχει και τα βίντεο που το αποδεικνύουν.

@ashbi681 Another Favorite of his. #hallelujah #piano #singing #dog #cute #Goose #fyp #fypシ ♬ original sound – ✨AB✨

Ο Goose έχει αναπτύξει τέτοια αγάπη για τη μουσική του πιάνου που έχει και τα αγαπημένα του τραγούδια. Το Αλληλούια είναι ένα από αυτά. Το Bohemian Rhapsody είναι ένα άλλο.

@ashbi681 His passion is surreal. Goose has a few words to say 👉🏼 @America’s Got Talent @Jimmy Fallon #piano #dog #cute #singingdogs #sing #agt #sassy #Goose #fyp #fypシ ♬ original sound – ✨AB✨

Φαίνεται ότι ο Goose ανακάλυψε την αγάπη του για τη μουσική αργότερα στη ζωή του. Όταν ρωτήθηκε στο TikTok πώς ο Goose έφτασε να αγαπάει τόσο πολύ τη μουσική του πιάνου, ο Ashton μοιράστηκε την ιστορία. “Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια αστεία ιστορία. Δεν είχε δει ή ακούσει ποτέ πιάνο μέχρι το 2020, όταν ήταν 5 ετών. Μετακομίσαμε σε άλλη πόλη και εγώ απλά έπαιζα και άρχισε να ουρλιάζει. Ήταν απλά μια ευτυχής σύμπτωση”.

@ashbi681 Reply to @pugdisorder Sorry I haven’t gotten the chance to do any longer videos. I’ll get some more this weekend! #sing #dog #cute #agt #fyp #fypシ ♬ original sound – ✨AB✨

Αυτό που κάνει εντύπωση σε πολλούς ανθρώπους που ακούνε τον Goose να τραγουδάει είναι ότι το κυνηγόσκυλο συχνά φαίνεται να τραγουδάει στον ίδιο τόνο με τη μουσική. Άλλοι έχουν παρατηρήσει ότι ο Goose κλείνει τα μάτια του σαν να είναι πραγματικά βαθιά μέσα στην ψυχή του τραγουδώντας. Και πραγματικά φαίνεται ότι η μουσική του πιάνου πρέπει να μίλησε σε κάτι βαθιά στην ψυχή του, γιατί τώρα ο Goose θέλει να τραγουδάει συνέχεια.

“Το πάθος του είναι σουρεαλιστικό”, σχολίασε η Ashton για τον σκύλο της.

Το σύντομο απόσπασμα του Bohemian Rhapsody είχε τέτοια επιτυχία στους θεατές που η Ashton μοιράστηκε μια μεγαλύτερη εκδοχή, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

@ashbi681 Reply to @kcirav Would y’all like too see the blooper? #sing #dog #piano #cute #fyp #fypシ ♬ original sound – ✨AB✨

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr