Σκύλος δυσκολευόταν να κάνει φίλους συναντά έναν που την αποδέχεται όπως είναι

Η Ρέιτσελ δυσκολευόταν να κάνει φίλους επειδή γεννήθηκε διαφορετική. Δεν έφταιγε η ίδια. Το κουτάβι γεννήθηκε με παραμορφώσεις στα μπροστινά της πόδια.

Όταν έφτασε στο Pawerful Rescue τα άλλα σκυλιά αντιλήφθηκαν τις διαφορές της και την αγνόησαν. Είναι σύνηθες φαινόμενο τα σκυλιά χωρίς αναπηρία να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ζεσταθούν με τα σκυλιά με αναπηρία, λέει η Steph, μία από τις ιδρύτριες της διάσωσης.+

Η ιστορία της Rachel

“Η δουλειά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι μεγαλώνοντας θα γίνουν ενήλικοι σκύλοι με αυτοπεποίθηση”, εξηγεί. Πήραν βοήθεια από έναν άλλο πολύ ιδιαίτερο σκύλο που ονομάζεται Ihop, έναν από τους σκύλους διάσωσης με ειδικές ανάγκες.

Ο Ihop και η Rachel έγιναν αμέσως οι καλύτεροι φίλοι. Ο Ihop βοήθησε τη Rachel πάρα πολύ. Λίγο καιρό μετά, η Ρέιτσελ άρχισε στη συνέχεια να γίνεται φίλη με τα άλλα σκυλιά.

Και όλη αυτή η φροντίδα και ο χρόνος άξιζαν τον κόπο. Η Pawerful Rescue μοιράστηκε μια υπέροχη ενημέρωση για τη Ρέιτσελ – έχει βρει σπίτι! Έγραψαν: “Η μαμά και ο μπαμπάς της είναι δύο εξαιρετικά στοργικά, αφοσιωμένα και υπομονετικά άτομα. Ο μπαμπάς της μάλιστα εργάζεται στο ορθοπεδικό τμήμα ενός παιδιατρικού νοσοκομείου, όπου η Ρέιτσελ μπορεί κάποια μέρα να επισκεφτεί”.

“Έχει τρία νέα αδέρφια, ένα από αυτά είναι ένα τρίποδο. Είμαστε αρκετά σίγουροι αμέσως ότι βρήκε το παντοτινό της σπίτι”, συνέχισαν. “Μπορεί όμως να είναι δύσκολο να ενσωματώσουμε ένα κουτάβι με ειδικές ανάγκες. Αλλά πάντα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κοινωνικοποιήσουμε σωστά και να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση όλων των κουταβιών με ειδικές ανάγκες που παίρνουμε και αυτό απέδωσε στη Ρέιτσελ. Και τα τρία κουτάβια μέσα σε λίγες ημέρες την είχαν υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες. Τώρα το επόμενο και καλύτερο κεφάλαιό της μπορεί να υπογράψει.

Όσον αφορά τα πόδια της Rachel, η Pawerful Rescue δήλωσε ότι μόλις μεγαλώσει πλήρως ο ορθοπεδικός χειρουργός της διάσωσης θα την εξετάσει για να δει ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή για αυτήν, είτε πρόκειται για επανορθωτική χειρουργική επέμβαση είτε για μπότα/βραχίονα.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr