Σκύλος εγκατελελειμένος σε άδειο πάρκινγκ μόνο με το κρεβατάκι του

by Δημήτρης Παπαδόπουλος

Σε ένα άδειο πάρκινγκ στο Όστιν του Τέξας, ένας σκύλος με το όνομα Bluebelle περίμενε υπομονετικά να τον προσέξει κάποιος. Το ηλικιωμένο pittie δεν είχε τίποτα άλλο εκτός από το κρεβάτι του σκύλου της για να τη χωρίσει από το καυτό πεζοδρόμιο.

Όταν τελικά έφτασε βοήθεια, η Bluebelle κοίταξε τους αστυνομικούς της φιλοζωικής με γλυκά, λυπημένα μάτια και δέχτηκε με ευγνωμοσύνη λιχουδιές κατευθείαν από τα χέρια των αστυνομικών.

H ιστορία της Bluebelle

“Μπορούσες να καταλάβεις πόσο ευγνώμων ήταν η Bluebelle που διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο καταφύγιο”, δήλωσε στο The Dodo η Stephanie McCutcheon, συντονίστρια μάρκετινγκ και εθελοντών στο Κέντρο Ζώων του Όστιν. “Η Bluebelle ήπιε πολύ νερό κατά την άφιξή της και κοιμήθηκε πολύ στην κλιματιζόμενη άνεση του κρεβατιού της τις πρώτες δύο ημέρες”.

Η Bluebelle, η οποία πιστεύεται ότι είναι περίπου 9 ετών, λαμβάνει πλέον τη φροντίδα που χρειάζεται στο Κέντρο Ζώων του Όστιν. Το χαμένο τρίχωμά της και το ακατέργαστο, κόκκινο δέρμα της οφείλονται στην ψώρα demodex, μια μόλυνση από δερματικά ακάρεα, και αντιμετωπίζεται για επιπεφυκίτιδα και στα δύο μάτια.

Αλλά η Bluebelle αρνείται να αφήσει όλα αυτά να την καταβάλουν.

“Πέρα από όλα τα προβλήματα υγείας, είναι ευδιάθετη”, δήλωσε ο McCutcheon. “Έχει το πιο χαριτωμένο χαμόγελο και μάλιστα έχει και λίγη ζωντάνια στο βήμα της. Έχουμε θαυμάσιο προσωπικό και κτηνιάτρους για την περίθαλψη των ζώων που την φροντίζουν από κοντά”.

Το προσωπικό του καταφυγίου ήξερε ότι η Bluebelle θα αισθανόταν πιο άνετα σε ένα σπίτι, και χάρη στη γοητευτική προσωπικότητα του κουταβιού, βρήκε γρήγορα μια ανάδοχη οικογένεια πρόθυμη να την φιλοξενήσει.

“Παρά το γεγονός ότι φαίνεται σε άσχημη κατάσταση, η καρδιά της είναι ακόμα γεμάτη και είναι εξαιρετικά φιλόξενη με τους ανθρώπους”, δήλωσε ο McCutcheon. “Πρόσφατα είχε μια συνάντηση με μια ανάδοχη οικογένεια και τον σκύλο τους και πήγε καλά, οπότε η Bluebelle θα φύγει σύντομα από το καταφύγιο!”

Μόλις επιλυθούν τα προβλήματα υγείας της Bluebell, η γλυκιά ηλικιωμένη θα ξεκινήσει την αναζήτησή της για μια παντοτινή οικογένεια που θα την αγαπήσει για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της.

Αλλά μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, η Bluebell είναι απλά χαρούμενη που έχει μια στέγη πάνω από το κεφάλι της και ένα άνετο μέρος για να ξεκουράζεται και να χαλαρώνει στο αγαπημένο της σκυλόστρωμνο.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr