Σκύλος είναι ενθουσιασμένος και δείχνει στη μαμά το “έργο τέχνης” που έκανε όσο εκείνη έλειπε

Ιστορίες Ζώων

Την πρώτη μέρα που εργάστηκε εθελοντικά στο Norfolk SPCA στη Βιρτζίνια, η Casey Lewis ήξερε ότι ήθελε να υιοθετήσει έναν σκύλο, αλλά σχεδίαζε να περιμένει μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Τότε ο συντονιστής εθελοντών της σύστησε τον J.J. – και η υιοθεσία ήταν επίσημη μέχρι το τέλος της ημέρας.

“Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, και ήρθε σπίτι μαζί μου εκείνη την ημέρα … η SPCA εξακολουθεί να διηγείται την ιστορία μας”, δήλωσε η Lewis στο The Dodo.

Η ιστορία του J.J.

Ο J.J. είναι με τη μαμά του εδώ και πάνω από τρία χρόνια και σε αυτό το διάστημα έχει σίγουρα προκαλέσει πολλά προβλήματα. Έχει πολύ ισχυρή γνώμη για τα πάντα και του αρέσει να μπλέκει σε πράγματα που δεν θα έπρεπε.

“Πέρυσι κατέστρεψε έξι κουτιά χαρτομάντιλα, γκρέμισε για πρώτη φορά την πύλη για μωρά και μπήκε στον ατσάλινο, πεντάλ σκουπιδοτενεκέ … το καθάρισμα πήρε πάνω από μία ώρα … Αλλά τον αγαπώ και δεν θα τον άλλαζα με τίποτα”, δήλωσε η Lewis.

Πρόσφατα, η Lewis έπρεπε να πάει στη δουλειά αλλά δεν μπορούσε να φέρει τον J.J. στον παιδικό σταθμό για σκύλους εκείνη την ημέρα. Αποφάσισε ότι θα ήταν μια χαρά στο σπίτι μόνος του και εξασφάλισε οτιδήποτε πίστευε ότι θα μπορούσε να μπει μέσα. Πήγε στη δουλειά της με τα δάχτυλα σταυρωμένα – και γύρισε πάλι στο σπίτι για να διαπιστώσει ότι οι ελπίδες της ήταν μάταιες.

“Αυτό που βρήκα όταν γύρισα σπίτι ήταν ένα ΜΕΣΟ”, είπε η Lewis. “Είχε σκίσει έξι κουτιά σε κομματάκια διαφόρων μεγεθών, από αναγνωρίσιμα μέχρι μεγέθους νυχιού. Είχε επίσης κατεβάσει την ξύλινη παιδική πύλη στην κουζίνα και είχε καταφέρει να μετακινήσει τον πύργο αποθήκευσης που την κρατούσε στη θέση της, και ένα μεγάλο κομμάτι είχε σπάσει από μια ήδη σπασμένη γωνία της πύλης. Ήμουν τυχερός που δεν αποφάσισε να πάει στα σκουπίδια”.

Καθώς η Lewis παρατηρούσε το χάος που έπρεπε τώρα να καθαρίσει, ο J.J. στεκόταν εκεί περήφανος με το μεγαλύτερο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Ήταν ολοφάνερα τόσο ενθουσιασμένος που έδειχνε στη μαμά του το έργο τέχνης που είχε ολοκληρώσει όσο εκείνη έλειπε, και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευχαριστημένος με τον εαυτό του.

“Είναι πάντα περήφανος για τις ακαταστασίες του – το “ένοχο beagle” είναι οξύμωρο”, είπε ο Lewis.

Προς μεγάλη απογοήτευση του J.J., ο Lewis καθάρισε το χάος που έκανε εκείνη την ημέρα, γνωρίζοντας ότι θα υπάρξουν πολλά ακόμη στο μέλλον. Ο J.J. απλά λατρεύει να εξερευνά και να εκφράζεται, και παρόλο που μερικές φορές είναι βρώμικος, η μαμά του δεν θα τον ήθελε αλλιώς.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top