Σκύλος λιποθυμά από τη χαρά του μόλις βλέπει την ιδιοκτήτριά του μετά από δύο ολόκληρα χρόνια μακριά της

by Έφη Αθανασίου

Είναι δεδομένο ότι οι σκύλοι και οι άνθρωποι έχουν μια χημεία που δεν μπορεί να εξηγηθεί ακριβώς. Αυτό διαπιστώνεται με την παρακάτω ιστορία, όπου μια σκυλίτσα λιποθύμησε από τη χαρά της όταν συνάντησε μετά από δύο χρόνια την ιδιοκτήτρια της, αποδεικνύοντας την απεριόριστη αγάπη που θρέφουν αυτά τα τετράποδα για τον άνθρωπο.

Η τρυφερή στιγμή επανασύνδεσης

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία της  σκυλίτσας που λιποθύμησε από τη χαρά της, όταν επέστρεψε σπίτι η ιδιοκτήτριά της, μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Η Ρεμπέκα Σβετίνα και η Κέισι ήταν φίλες εννέα χρόνια, αν και η σχέση τους ήταν από απόσταση, αλλά ήταν μια ουσιαστική σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η Ρεμπέκα πήγε στο πανεπιστήμιο, η Κέισι ήταν ακόμα ένα μικρό κουταβάκι και η μία έβλεπε την άλλη στις διακοπές από το πανεπιστήμιο, οπότε η Ρεμπέκα πήγαινε πάντα στο πατρικό της, όπου την περίμενε η Κέισι.

Αν και η Ρεμπέκα δεν συνήθιζε να λείπει πολύ καιρό από το σπίτι της, το 2008, αποφάσισε να πάει για αρκετό καιρό ένα ταξίδι στην Σλοβενία.

Πανευτυχής η σκυλίτσα που γύρισε το αφεντικό της

Πράγματι , δύο χρόνια μετά, η κοπέλα γύρισε σπίτι και η Κέισι ήταν τρισευτυχισμένη που την ξαναέβλεπε, σε σημείο, μάλιστα, που λιποθύμησε.

Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να εκφράσει κανείς αυτό το συναίσθημα και σας ευχόμαστε να το νιώσετε γιατί κανείς δεν αγαπά τόσο πιστά όπως οι μικροί μας φίλοι.

Τόσο πολύ μπορούν να αγαπήσουν!

Είναι ξεκάθαρο πώς το συναίσθημα αυτό,  κανένας δεν μπορεί να το καταλάβει μέχρι να αποκτήσει το δικό του κατοικίδιο, όπως ακριβώς και μια γυναίκα που δεν μπορεί να καταλάβει μία μάνα μέχρι να αποκτήσει το δικό της παιδί! Πρόκειται για την ίδια, απόλυτη, ανιδιοτελή αγάπη που νιώθει ένας γονιός απέναντι στο παιδί του, έτσι νιώθουν και οι σκύλοι για εμάς!

Κλείνω με τα λόγια μέσα από την αγαπημένη μου ταινία «Marley & Me» που λέει με απλά λόγια ακριβώς ότι θέλω να πω. Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί για την ανιδιοτελή αυτή αγάπη σε προκαλώ!

«Ένα σκυλάκι δεν το νοιάζουν τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα μεγάλα σπίτια ή τα ακριβά ρούχα. Μία κούπα με νερό του είναι αρκετή. Έναν σκύλο δεν τον νοιάζει αν είσαι πλούσιος ή φτωχός, ξύπνιος , έξυπνος ή χαζός. Δώσε του την καρδιά σου και θα σου δώσει την δική του. Για πόσους ανθρώπους μπορείς να πεις το ίδιο πράγμα; Πόσοι άνθρωποι μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις σπάνιος, αγνός και ξεχωριστός; Πόσοι άνθρωποι μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις εξαιρετικά ασυνήθιστος;»

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr