Σκύλος μοιράζεται πάντα το φαγητό του με το αγαπημένο του λούτρινο

Ιστορίες Ζώων

Από τότε που ήταν κουτάβι, ο Tucker ήταν πάντα ένας απίστευτα γλυκός, ευαίσθητος σκύλος που νοιάζεται πάρα πολύ για τους ανθρώπους και τα πράγματα που είναι σημαντικά γι’ αυτόν.

“Είναι το μεγαλύτερο μωρό όταν πρόκειται για έντομα που πετάνε πάνω του, βροντές ή δυνατούς θορύβους”, δήλωσε η Katelyn Buckley, η μαμά του Tucker, στο The Dodo. “Είναι πολύ προστατευτικός μαζί μας, ειδικά αν δεν αναγνωρίζει κάποιον που μας πλησιάζει”.

Η συνήθεια του Tucker

Εκτός από τους γονείς του, ο Tucker είναι επίσης πολύ προστατευτικός με τα αγαπημένα του παιχνίδια και του αρέσει να τα παίρνει μαζί του όπου πηγαίνει.

“Τα κουβαλάει πάντα στο στόμα του και κλαψουρίζει από ενθουσιασμό με αυτά ακόμα στο στόμα του”, δήλωσε η Buckley. “Τα παίρνει μαζί του στο κρεβάτι και μοιράζεται το φαγητό του μαζί τους”.

Αν και ο Tucker είχε πολλά παιχνίδια που έχει αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια, το αγαπημένο του σήμερα είναι ένα λούτρινο αρνάκι, και παρόλο που είναι αρκετά μεγάλο, του αρέσει να το κουβαλάει παντού ούτως ή άλλως.

Ο Tucker αγαπάει τόσο πολύ τα παιχνίδια του που όποτε έρχεται η ώρα να φάει, φροντίζει πάντα να φτάνουν και τα παιχνίδια του στο μπολ με το φαγητό, ώστε να μοιράζεται το φαγητό του μαζί τους – και είναι το πιο γλυκό πράγμα που μπορείς να παρακολουθήσεις.

“Παίρνει το παιχνίδι του και βάζει απαλά το πρόσωπό του στο μπολ και θα αναποδογυρίσει το μπολ με το φαγητό και θα σκορπίσει το φαγητό γι’ αυτό”, δήλωσε η Buckley.

Ο Τάκερ προσπαθεί να μοιράζεται το φαγητό του με τα παιχνίδια του εδώ και χρόνια και δεν φαίνεται να συνειδητοποιεί ότι ποτέ δεν τρώνε το φαγητό με τον ίδιο τρόπο που το τρώει εκείνος. Ακόμα κι αν το έχει καταλάβει, δεν τον νοιάζει – αγαπάει τόσο πολύ τα παιχνίδια του και θα φροντίζει πάντα να μοιράζεται τα πάντα μαζί τους, ό,τι κι αν συμβαίνει, γιατί αυτό ακριβώς το είδος σκύλου είναι.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top