Σκύλος που απορρίφθηκε για δεύτερη φορά γαντζώνεται στο παλιό του κρεβάτι και αρνείται να σηκώσει το κεφάλι του

by Έφη Αθανασίου

Ο Chuchi, ο σκύλος μίνι κανίς των 13 κιλών, ήταν απαρηγόρητος όταν η οικογένειά του τον παρέδωσε στο Κέντρο Φροντίδας Ζώων Carson στην Gardena της Καλιφόρνια, μόλις 2 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

σκύλος

Ο απελπισμένος Chuchi και οι προσπάθειες για την υιοθεσία του

Η οικογένεια, η οποία είχε το 6χρονο κανίς για ένα χρόνο, προφανώς μετακόμιζε σε νέο σπίτι και δεν ήθελε τον Chuchi στο νέο τους σπίτι.

Δυστυχώς, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Chuchi επιστράφηκε από μια οικογένεια που τον υιοθέτησε. Αφού βρέθηκε ξανά στο κρύο καταφύγιο, ο σκύλος κυριεύτηκε από ένα αίσθημα ήττας και απελπισίας. Απλά έπεσε στο κρεβάτι που άφησε πίσω του η οικογένειά του και συνέχισε να κοιτάζει αδρανής στο βάθος. Αρνήθηκε να κάνει οπτική επαφή ή να αλληλεπιδράσει με οποιονδήποτε.

σκύλος

Οι νέοι διασώστες περιέθαλψαν τον Chuchi και τον βοήθησαν να ξεπεράσει το τραύμα της εγκατάλειψης. Σύντομα, αυτό το αξιολάτρευτο σκυλάκι βρήκε το δρόμο πίσω στην χαρούμενη προσωπικότητά του! Η διάσωση ενημέρωσε ότι ο Chuchi (που τώρα ονομάζεται Charlie Chaplin), υιοθετήθηκε από την Karen και τον Rick και ζει μια άνετη ζωή με το κυνικό αδελφάκι του, τον Precious!

σκύλος

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr