Σκύλος που είχε χαθεί για 8 χρόνια αναγνώρισε αμέσως τον μπαμπά του σε μια συγκινητική επανένωση

Ιστορίες Ζώων

Αυτή η συγκινητική ιστορία είναι η απόδειξη ότι δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπετε την ελπίδα. Ενώ ξεκινά με μια καταστροφική απώλεια, έχει ευτυχές τέλος.

Η στιγμή που ο Kavik χάθηκε για οχτώ χρόνια

Όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν τα δύο σκυλιά του Stevie Rodger, ο Kavik και ο Konan, βγήκαν από το σπίτι του στη Σκωτία για να πάνε στην τουαλέτα, αλλά ξέφυγαν από την πόρτα. Έψαξε την περιοχή και ανακάλυψε ότι είχαν απομακρυνθεί σε ένα χωράφι με πρόβατα ενός αγρότη. Ο Kavik τραυματίστηκε αλλά έφυγε τρέχοντας.

Η οικογένεια έψαχνε την περιοχή για μήνες, βάζοντας αφίσες και προσφέροντας αμοιβές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έκαναν ακόμη και μια ανάρτηση στο Dog Lost, αναφέροντας την τελευταία του τοποθεσία και δύο αριθμούς τηλεφώνου για να καλέσουν με οποιαδήποτε πληροφορία. “Ο Kavik είναι το αγόρι του μπαμπά του και μπορεί να μην έρθει όταν τον καλέσει κάποιος άλλος. Αν τον δείτε, καλέστε αμέσως έναν από αυτούς τους αριθμούς με την τοποθεσία στην οποία τον είδατε. Θα φοβηθεί και μπορεί να χρειαστεί κτηνιατρική φροντίδα. Σας ευχαριστώ πολύ”.

Πένθησαν για την απώλεια και των δύο σκύλων τους, πιστεύοντας ότι δεν θα ξαναέβλεπαν ποτέ τον Kavik.

Αλλά οκτώ χρόνια αργότερα, έλαβαν ένα τηλεφώνημα για μια ενδεχόμενη θέαση του χαμένου σκύλου τους στο Μπέρμιγχαμ, σε απόσταση 300 χιλιομέτρων.

Ένα αδυνατισμένο mix γερμανικού ποιμενικού εμφανίστηκε και ταίριαζε με την περιγραφή του Kavik στο Dog Lost, οπότε το προσωπικό απευθύνθηκε στον Stevie.

Η ευτυχής επανένωση

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε και την επόμενη μέρα οδήγησε πάνω από τέσσερις ώρες για να ξανασμίξει με τον αγαπημένο του σκύλο. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν μια ματιά στο κοκαλιάρικο κουτάβι για να καταλάβει ότι ήταν ο Kavik. Ο 10χρονος πλέον σκύλος αναγνώρισε αμέσως τον μπαμπά του και τα δάκρυα άρχισαν να τρέχουν.

“Ήρθε τρέχοντας προς το μέρος μου και άρχισε να με γλείφει σαν να με είχε δει μόλις χθες. Ήταν μια πολύ συναισθηματική επανένωση. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει περισσότερα από οκτώ χρόνια από τότε που έφυγε, αλλά έχει προσαρμοστεί καλά”, δήλωσε ο Stevie.

Οι δυο τους κοιμήθηκαν μαζί στον καναπέ το πρώτο βράδυ. Την επόμενη μέρα ο Kavik πήγε στον κτηνίατρο για αιματολογικές εξετάσεις και έλεγχο. Εκτός του ότι ήταν αφυδατωμένος και λιποβαρής, ο κτηνίατρος βρήκε έναν όγκο στην πλάτη του που θα αφαιρεθεί. Η έμφαση αυτή τη στιγμή είναι να τον ταΐζουμε πολλά μικρά γεύματα για να τον βοηθήσουμε να πάρει βάρος. Αν και ο δρόμος για την ανάρρωσή του θα είναι μακρύς, δήλωσε η οικογένεια: “Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό και το κάνουμε με χαρά”.

Ο Stevie αποκαλεί την απίστευτη επανένωση “χριστουγεννιάτικο θαύμα”. Όλη η οικογένεια είναι πανευτυχής που έχει ξανά τον αγαπημένο της σκύλο

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top