Σκύλος της αστυνομίας μαχαιρώθηκε εν ώρα καθήκοντος και η ιστορία του συγκίνησε κριτή από το Britain’s Got Talent

by Έφη Αθανασίου

Ο Finn, ένας 9χρονος γερμανικός ποιμενικός σκύλος πρώην αστυνομικός σκύλος, εμφανίστηκε πρόσφατα στο Britain’s Got Talent με τον κηδεμόνα του, Dave Wardell.

Η συγκινητική ιστορία του Finn

Κατέπληξαν το κοινό και τους κριτές με τις ικανότητές τους στο να διαβάζουν το μυαλό, αλλά η απίστευτη ιστορία τους ήταν αυτή που έκανε τους πάντες να κλάψουν!

Μόλις πριν από λίγους μήνες, ο Dave ήρθε αντιμέτωπος με έναν ένοπλο ύποπτο, όταν επιτέθηκε ξαφνικά στον Dave με μια λεπίδα των 10 ιντσών. Ο γενναίος Finn προστάτευσε ενστικτωδώς τον Dave και κατέληξε να μαχαιρωθεί στο στήθος και το κεφάλι.

Ο Dave πέρασε χειροπέδες στον ύποπτο και έσπευσε τον ετοιμοθάνατο Finn στα επείγοντα. Ένας από τους πνεύμονες του Finn είχε τρυπηθεί, αλλά η καρδιά του ήταν άθικτη. Οι γιατροί τον πήγαν για επείγουσα χειρουργική επέμβαση και τελικά κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του με βοηθήματα και μηχανήματα. Μετά από μια μακρά και επώδυνη περίοδο ανάρρωσης, ο Φιν επέστρεψε στους δρόμους, καταπολεμώντας το έγκλημα και σώζοντας την κατάσταση. Τελικά, αποσύρθηκε και ο Dave τον πήρε στο σπίτι του για να ζήσει άνετα ως οικογενειακό σκυλί!

Για να ευχαριστήσει τον καλύτερό του φίλο, ο Dave αγωνίστηκε για τη θέσπιση του νόμου του Finn”, ο οποίος προωθεί αυστηρότερες ποινές για τον τραυματισμό σκύλων υπηρεσίας. Δεν είναι περίεργο που ο Simon με δάκρυα στα μάτια έκανε μια ιδιαίτερη χειρονομία στο ζευγάρι μετά την πράξη. Τώρα που ο Φιν αποσύρεται, είμαστε σίγουροι ότι θα μάθει πολλά ακόμα συγκλονιστικά κόλπα για να μας κάνει όλους να εκπλαγούμε!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr