Σκύλος τρέχει ενθουσιασμένος καθημερινά στον ταχυδρόμο όταν φτάνει

by Δημήτρης Παπαδόπουλος

Η Έιμι, η ταχυδρομική υπάλληλος, πρέπει να είναι πολύ καλή στη δουλειά της, γιατί αυτός ο σκύλος την αγαπάει πραγματικά! Ο Μάκο είναι ένα 10χρονο μαύρο Λαμπραντόρ Ριτρίβερ που αγαπάει τόσο πολύ την Έιμι που μόλις ακούσει το φορτηγό να μπαίνει στο δρόμο, κουνάει την ουρά του και σηκώνεται στα πόδια του και κατευθύνεται προς την μπροστινή πόρτα σε μια στιγμή. Είναι τόσο ενθουσιασμένος που δεν του πέφτει το μασούλημά του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ουρλιάζει αξιολάτρευτα όλη την ώρα που πηγαίνει να τη δει!

Η οικογένεια του Μάκο αποκαλύπτει: “Το φορτηγό της ταχυδρομικής υπαλλήλου μας αναγνωρίζεται από τον Μάκο (αρσενικό μαύρο λαμπραντόρ 10 ετών) όταν παραδίδει πακέτα στο σπίτι. Του δίνει μια λιχουδιά όταν έρχεται για επίσκεψη”.

Οι θεατές μαγεύονται από την αντίδραση της Μάκο. Ένας έγραψε: “Αυτό πραγματικά μου έφτιαξε τη μέρα! Η αγάπη του για εκείνη είναι απλά εκπληκτική. Πήρε ακόμα και ένα παιχνίδι μαζί του! Αυτή είναι αγάπη από ένα κουτάβι!”

“Ακούγεται σαν να ουρλιάζει “AMYYYYYYYYY, AMYYYYYYYYY” αλλά με ένα κόκαλο στο στόμα”, έγραψε ένα άλλο άτομο.

“Είναι σαν να φωνάζει να πει “Έρχομαι Έιμυ, βγαίνω αμέσως” καθώς βγαίνει από το σπίτι και το να ακούς τον ενθουσιασμό του είναι τόσο γλυκό και η κυρία του ταχυδρομείου ήταν εξίσου ενθουσιασμένη που τον είδε!!! Τόσο γλυκό”.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr