Σκύλος βρέθηκε δεμένος έξω από αεροδρόμιο στην Αϊόβα, εγκαταλειμμένος από τον ιδιοκτήτη του

by Έφη Αθανασίου

Ο λόγος για τον σκύλο που εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη του σε ένα αεροδρόμιο, αφού πρώτα τον έδεσε για να μην τον ακολουθήσει. Παρόλα αυτά, ο σκύλος διασώθηκε με επιτυχία.

Πώς μπορεί κανείς να είναι τόσο σκληρός; Ένας σκύλος έχει δεθεί έξω από αεροδρόμιο στην Αϊόβα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ο παλιός του ιδιοκτήτης προφανώς δεν ήθελε να μάθει τίποτα για εκείνο το γλυκό λευκό κουτάβι με τις καφέ κηλίδες που έκανε σκι εκεί χωρίς να κοιτάξει ποτέ πίσω και να επιστρέψει για εκείνον. Ευτυχώς τον είδαν και τον έσωσαν: και δεν σταμάτησε να χαμογελά.

Ο εγκαταλελειμμένος σκύλος του αεροδρομίου

Βρέθηκε δεμένος έξω από το αεροδρόμιο Des Moines . Το γλυκό κουτάβι, που θα έπρεπε να είναι περίπου ενός έτους, βρέθηκε στις 29 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια δεν κατάφερε να τον πάρει μαζί της σε πτήση. Αφού λοιπόν την κατέβασαν, επέστρεψε στην πύλη και ανέβηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το προσωπικό του αεροδρομίου κάλεσε το Animal Rescue League (ARL) της Αϊόβα κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας για να αναφέρει αυτό το σκυλί, τον οποίο αποφάσισαν να ονομάσουν Allie .

Η Άλι δεν είχε μικροτσίπ ή κολάρο ταυτότητας . Αλλά το προσωπικό του αεροδρομίου θυμάται με ποιον την είχε δει και επομένως οι υπάλληλοι γνωρίζουν ποιος ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο είχε εμφανιστεί στην πύλη ο σκύλος που ήταν δεμένος στο αεροδρόμιο της Αϊόβα.

Για καλή της τύχη έμεινε για λίγο έξω μόνη της, αφού εκείνες τις μέρες η περιοχή, όπως και η υπόλοιπη χώρα, επηρεάζεται από έντονο παγετό.

Επιπλέον, η Allie είναι τώρα με τους εθελοντές της ARL και δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για ανάδοχη φροντίδα καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Παρά την εγκατάλειψη, η Άλι είναι φιλική και χαμογελά σε όλους. Ακόμη και έξω από το αεροδρόμιο δεν σταμάτησε να ευχαριστεί όσους τη βοήθησαν. Μέχρι που ήρθαν οι διασώστες να την βρουν.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr