Σπουδαία πράξη: Στρατιωτικός υιοθετεί έναν άστεγο γάτο ενώ υπηρετεί στο εξωτερικό και τον φέρνει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ζήσει μαζί του

Ιστορίες Ζώων

Οι στρατιωτικοί συχνά αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προκλήσεις κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους στο εξωτερικό. Αυτός ο στρατιωτικός όμως αντιμετώπισε μια πρόκληση διαφορετική από τις άλλες. Κατά τη διάρκεια της αποστολής του σε μια ξένη χώρα, βρήκε έναν άστεγο γάτο και αποφάσισε να τον υιοθετήσει. Ο στρατιωτικός αναγνώρισε την ανάγκη για αγάπη και φροντίδα και αποφάσισε να προσφέρει τα πάντα στο νέο του φίλο. Αφού πέρασε αρκετό χρόνο μαζί του, αποφάσισε να τον φέρει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ζήσουν μαζί. Αυτή η ιστορία αποτελεί ένα σημάδι της αλληλεγγύης και της αγάπης που μπορεί να αναπτυχθεί ανάμεσα σε δύο διαφορετικά είδη, και είναι μια υπενθύμιση για τη σημασία της φροντίδας και της αγάπης για τα ζώα και την ανθρώπινη συντροφιά.

Καθώς ήταν στρατιώτης στη Ρουμανία, ένα μικροσκοπικό μαύρο γατάκι με λευκά μπαλώματα στο στήθος τράβηξε την προσοχή του Justin.

Η ιστορία υιοθεσίας του γάτου από τον στρατιώτη

Σε μια ημιεγκαταλελειμμένη εγκατάσταση, “πήρα αυτό το γατάκι πριν από μερικές εβδομάδες και το έφερα στο στρατώνα όπου μένουμε”, είπε. Το γατάκι δέθηκε αμέσως με τον νέο αγαπημένο του άνθρωπο. Απολαμβάνει να κοιμάται στο κράνος του στρατιώτη, το οποίο είναι ό,τι πιο κοντινό είχε ποτέ σε κρεβάτι.


“Στο έθνος μας, υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα αδέσποτων. Βρίσκονται παντού. Ο Τζάστιν παρατήρησε στο παραμύθι: “Αυτό το μικροσκοπικό παιδί απλά μου έκανε like”.

Μετά από μια κουραστική μέρα, του αρέσει επίσης να κουλουριάζεται στην αγκαλιά του ανθρώπου του. Το Σάλεμ προσφέρει μια μικρή γεύση από το σπίτι για έναν στρατιώτη που έχει απομακρυνθεί από τις ρίζες του για τόσο πολύ καιρό.


Ο Τζάστιν δεν είναι ο μόνος στρατιώτης στη βάση που του αρέσει να έχει έναν νέο ζωικό σύντροφο. Ο ίδιος δήλωσε στο: “Δεν είναι η συνηθισμένη σας γάτα, έχει πολλή προσωπικότητα και προσφέρει χαρά σε όλους τους στρατιώτες που διαμένουν εδώ”.

Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να επιστρέψει ο Σάλεμ στον Τζάστιν και να ζήσει μαζί του και με τη σύζυγό του.

“Είναι μια σκληρή ζωή -και ο χειμώνας έρχεται. Ο ίδιος δήλωσε στην ανάρτηση ότι οι ψύλλοι και άλλα βίαια αδέσποτα ζώα αποτελούν απειλή για την υγεία του. “Όσα χρήματα περισσέψουν από τα φάρμακά του και το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πάνε σε οργανώσεις διάσωσης ζώων”.

Μια ιστοσελίδα για καλό

Η σελίδα GoFundMe του Σάλεμ συγκέντρωσε σχεδόν 4.000 δολάρια μέσα σε λίγες ημέρες, σύμφωνα με τον Τζάστιν. Το ποσό αυτό υπερκαλύπτει τα έξοδα για τον εμβολιασμό του γάτου και τη μεταφορά του πέρα από τα σύνορα της χώρας.


Εν τω μεταξύ, ο “Σάλεμ” διαμένει ευτυχισμένος στην τοπική κλινική μαζί με πολλά άλλα γατάκια. Τα υπόλοιπα χρήματα θα διανεμηθούν σε τοπικές ομάδες μετά την πτήση.


“Η Oana είναι η γυναίκα που πήρε τον Salem και φρόντισε για τα πάντα. Της χρωστάω τα πάντα. Όχι μόνο αυτό, αλλά κάθε εβδομάδα βρίσκει γατάκια και κακοποιημένες ή εγκαταλελειμμένες γάτες. Και συνέχισε: “Έφερε ακόμη και μια ομάδα την ίδια μέρα που της πήγαμε τον Σάλεμ”.

Είμαστε πανευτυχείς που γίναμε μάρτυρες αυτής της χαρούμενης κατάληξης! Σας ευχαριστούμε για την υπηρεσία σας στο έθνος μας και για την παροχή βοήθειας στις αδέσποτες γάτες της Ρουμανίας, ειδικά σε ένα πολύ τυχερό μαύρο γατάκι!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top