Σπουδαία πρωτοβουλία: Ποδοσφαιριστές βγαίνουν στο γήπεδο αγκαλιά με σκύλους καταφυγίου για να υιοθετηθούν

Ιστορίες Ζώων

Όταν η ποδοσφαιρική ομάδα Ζενίτ αποφάσισε ότι ήθελε να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τα καταφύγια και την υιοθεσία κατοικίδιων ζώων, προσπάθησε να βρει τον καλύτερο τρόπο για να περάσει το μήνυμά της – και τα κατάφερε απόλυτα.

Η σπουδαία πρωτοβουλία της Ζενίτ

Αντί να κάνουν απλώς κάποια βίντεο ή κάτι άλλο για τον σκοπό τους, η οργάνωση αποφάσισε να κάνει κάτι πιο απτό. Συνεργάστηκαν με κάποια τοπικά καταφύγια, τα οποία τους έφεραν ένα σωρό σκυλιά που χρειάζονται σπίτια – και οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο κατά την έναρξη ενός αγώνα, κρατώντας ο καθένας από ένα αξιολάτρευτο κουτάβι καταφυγίου.

Οι ποδοσφαιριστές κουβαλούν και στη συνέχεια λιώνουν πάνω από αξιολάτρευτα σκυλιά που χρειάζονται αγαπημένα σπίτια για πάντα; Ποτέ δεν υπήρξε κάτι πιο χαριτωμένο.

Τα σκυλιά κυμαίνονταν σε μέγεθος και χνουδωτά, και ενώ μερικά από αυτά έδειχναν λίγο μπερδεμένα, ήταν όλα απόλυτα χαρούμενα που έπαιρναν μερικές αγκαλιές, ανεξάρτητα από το πού συνέβαινε αυτό.

Το όλο θέμα ήταν πολύ αξιολάτρευτο, από τα ίδια τα σκυλιά μέχρι τα βλέμματα στα πρόσωπα των παικτών καθώς τα κρατούσαν. Αν υπάρχει καλύτερος τρόπος να προωθηθεί η υιοθεσία κατοικίδιων ζώων από αυτόν, δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Ας ελπίσουμε ότι κάποια από αυτά τα σκυλιά θα βρουν το παντοτινό τους σπίτι εξαιτίας αυτής της εκδήλωσης, και ανεξάρτητα από αυτό, τα δάχτυλα όλων μας είναι σταυρωμένα ότι η ποδοσφαιρική ομάδα της Ζενίτ θα το ξανακάνει αυτό κάποια στιγμή πολύ σύντομα.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top