Στιγμές ευτυχίας: Μαμά γάτα επανενώνεται με τα γατάκια της στο καταφύγιο

Ιστορίες Ζώων

Μια αδέσποτη γάτα με το όνομα Toodles ζούσε σε μια κοινότητα κινητών κατοικιών όταν μια συμπλοκή με έναν σκύλο την άφησε να χρειάζεται βοήθεια. Η Mindy Brocato, υπάλληλος του Anne Arundel County Animal Care & Control που ζει στην κοινότητα, την έσπευσε στο καταφύγιο.

Αλλά όταν η Toodles έφτασε στις αρχές Απριλίου, όλοι μπορούσαν να δουν ότι ήταν μια νέα μαμά.

H ιστορία της Toodles

Μόλις η Toodles ήταν ασφαλής, άρχισε η αναζήτηση της οικογένειάς της.

“Η Toodles γαλουχούσε και ήταν σαφές ότι είχε πρόσφατα γεννήσει γατάκια”, δήλωσε στο The Dodo ο Chris Weinstein, μέλος του διοικητικού συμβουλίου των Friends of Anne Arundel County Animal Care & Control. “Η Mindy ειδοποίησε τους γείτονές της να είναι σε επιφυλακή για γατάκια. Πέντε βρέθηκαν κάτω από ένα κινητό σπίτι και η Mindy τα έσπευσε στο καταφύγιο”.

Όταν ένας υπάλληλος του καταφυγίου τοποθέτησε προσεκτικά το πρώτο μωρό στο κρεβάτι της Toodles, η μαμά γάτα μύρισε το μικρό γατάκι και νιαούρισε από χαρά. Τα υπόλοιπα γατάκια, που ήταν περίπου 2 εβδομάδων, σκαρφάλωσαν πάνω στη μαμά τους αφήνοντας μικροσκοπικά τσιριχτά και άρχισαν να θηλάζουν.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συγκινητική επανένωση εδώ:

Εκείνο το βράδυ, η Toodles και η μικρή της οικογένεια μεταφέρθηκαν σε ένα ανάδοχο σπίτι για πιο εξατομικευμένη φροντίδα. Αλλά παρόλο που η Toodles πήρε πίσω τα γατάκια της, εξακολουθούσε να φαίνεται ότι κάτι την ενοχλούσε.

Λίγες μέρες αργότερα, ένα έκτο γατάκι ανακαλύφθηκε να κλαίει για τη μαμά του στη μόνωση του ίδιου κινητού σπιτιού όπου βρέθηκαν και τα υπόλοιπα. Ο Brocato έσπευσε το γατάκι, που τώρα ονομάζεται Percy, για να επανενωθεί με την υπόλοιπη οικογένειά του.

“Το γατάκι βούτηξε κατευθείαν για ένα γεύμα”, έγραψε το καταφύγιο στο Facebook. “Και η Toodles; Φαίνεται “πολύ πιο χαλαρή τώρα που έφτασε αυτό το ΝΕΟ μωρό”, λέει η ανάδοχη οικογένεια”.

Η Toodles είναι τόσο χαρούμενη που ξαναβρίσκεται με τα γατάκια της σε ένα άνετο σπίτι και είναι η καλύτερη μαμά που μπορεί να είναι. “Η Toodles, η οποία πιστεύεται ότι είναι περίπου 2 ετών, ήταν ‘τόσο καλή μαμά’, λέει η ανάδοχός της”, πρόσθεσε ο Weinstein. “Είναι μια πολύ προσεκτική μαμά και τα γατάκια έχουν ευδοκιμήσει”.

Σύντομα, ολόκληρη η οικογένεια θα στειρωθεί και θα υποβληθεί σε μικροτσίπ και θα πάει στο σπίτι της με τους υιοθετητές της.

Αλλά η πρώτη που θα βρει οικογένεια είναι η ίδια η Toodles: “Η Toodles και ο Percy ήταν οι πρώτοι που βρήκαν σπίτι – μαζί”, δήλωσε ο Weinstein. “Αυτό ζεσταίνει τις καρδιές όλων μας, καθώς οι μαμάδες είναι τόσο συχνά οι τελευταίες που υιοθετούνται”.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top