Συγκινητική επανένωση: Άνδρας επανενώνεται μαζί με το γαϊδουράκι του αφού χωρίστηκαν κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς

by Δημήτρης Παπαδόπουλος

Πριν λίγο καιρό, ο Travis Ochs αντιμετώπισε μια σπαρακτική κατάσταση. Καθώς η τεράστια πυρκαγιά CalWood έπληττε το σπίτι του Ochs στο Κολοράντο, δεν του δόθηκε άλλη επιλογή από το να αφήσει πίσω του σχεδόν τα πάντα που του ήταν αγαπητά – μεταξύ αυτών και το αγαπημένο του γαϊδουράκι με το όνομα Ennis.

Η συγκινητική επανένωση

Ο Ochs είχε βάλει τα δυνατά του για να μεταφέρει τον Ennis, μαζί με αρκετά άλογα, σε ένα τρέιλερ που τα έφερνε σε ασφαλές μέρος. Αλλά καθώς οι φλόγες πλησίαζαν, αναγκάστηκε να φύγει χωρίς τον Ennis και ένα άλογο που ονομαζόταν Adam. Ένας δασοφύλακας που είχε σπεύσει να βοηθήσει τον Ochs επέμενε να πάρει αυτή την καταστροφική απόφαση.

“Ήταν τρομακτικό”, δήλωσε ο Ochs στην Daily Camera.

Ο Ochs μπορεί να πίστευε ότι δεν θα έβλεπε ποτέ ξανά τον Ennis και τον Adam – αλλά έκανε λάθος.

Μετά από μια άγρυπνη νύχτα που σκεφτόταν τον Ennis και τον Adam, ο Ochs έλαβε τα νέα που ήλπιζε.

Οι πυροσβέστες στο κτήμα του βρήκαν τον γάιδαρο και το άλογο ζωντανά. Μαζί είχαν αντέξει στη φωτιά, η οποία τελικά κατέστρεψε αρκετές κατασκευές στη γη του Ochs.

Ο Ochs είχε τη δυνατότητα να επιστρέψει – οδηγώντας σε αυτή τη χαρούμενη, τέλεια επανένωση με τον Ennis:

Ευτυχώς, ο Ennis και ο Adam τα κατάφεραν με ελάχιστα περισσότερα από καμένα μαλλιά. Και παρόλο που ο Ochs έχασε υλικά αγαθά στη φωτιά, η επιβίωσή τους είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία.

“Είμαι απλώς ευγνώμων που καταφέραμε όλοι να βγούμε από εκεί ζωντανοί”, δήλωσε ο Ochs. “Υπήρχαν μερικές φορές που δεν πίστευα ότι θα συνέβαινε αυτό. Ήταν ένα ευτυχές τέλος σε μια κατά τα άλλα σκοτεινή και τρομακτική μέρα”.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr