Συγκινητική επανένωση: Άστεγος έφηβος ξανά μαζί με το κουτάβι που παρέδωσε στο καταφύγιο αφού δεν μπορούσε πλέον να τη φροντίσει

Ένας άστεγος έφηβος που παρέδωσε το κουτάβι του σε καταφύγιο ζώων στο Μισισιπή επειδή δεν μπορούσε να το φροντίσει, επανενώθηκε με τον σκύλο του.

Το καταφύγιο ζώων της κομητείας Senatobia-Tate μοιράστηκε την ιστορία του 17χρονου και του σκύλου του στις 8 Απριλίου 2022, αφού ήρθε στο καταφύγιο και τους παρακάλεσε να την πάρουν. Η ανάρτησή τους στο Facebook έγινε γρήγορα viral.

“Είναι 17 ετών, λέει ότι ζει κάτω από μια γέφυρα στην κομητεία Tate. Την ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ μέχρι το καταφύγιο και μας ζήτησε να την πάρουμε σε παρακαλώ γιατί δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να την κρατήσει”, έγραψε το καταφύγιο σε ανάρτηση στο Facebook.

Ο σκύλος του Jada, που είναι περίπου 4 μηνών, δεν ήξερε τι να κάνει όταν έφυγε.

“Εδώ ήταν ξαπλωμένη αφού την παρέδωσε ο ιδιοκτήτης της σήμερα μαζί με την πλαστική σακούλα με την τροφή του σκύλου και μια κουβέρτα. Είναι συντετριμμένη”, έγραψαν για τη φωτογραφία.

Ο Kris Robinson, διευθυντής του καταφυγίου, δήλωσε αργότερα στο WFLA: “Είμαστε ένα καταφύγιο, οπότε ανησυχούμε για τον σκύλο, αλλά τελικά ανησυχούσαμε γι’ αυτόν και για το αν θα φύγει από τον δρόμο και θα πάρει κάποια βοήθεια. Συμπλήρωσε ένα έντυπο παράδοσης με λίγες πληροφορίες για τον εαυτό του και μπορέσαμε να το διαβιβάσουμε σε κάποιους ανθρώπους που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν”.

Και αυτοί οι άνθρωποι το έκαναν. Οι αξιωματικοί του αστυνομικού τμήματος της Senatobia κατάφεραν να εντοπίσουν τον έφηβο με τη βοήθεια των μελών της κοινότητας. Μέσα σε μια μέρα, ο έφηβος βρήκε ένα μέρος για να μείνει και επανενώθηκε με την Jada.

“Είναι σε θέση να πάει στο σπίτι κάποιου και να είναι μαζί του για λίγο καιρό, ενώ η ζωή του ξαναβρίσκει το δρόμο της επιστροφής”, δήλωσε ο Robinson. Μια τοπική εκκλησία μεθοδιστών δέχεται επίσης δωρεές για να βοηθήσει την οικογένεια που θα βοηθήσει το ζευγάρι. Το καταφύγιο εργάζεται επίσης για να βοηθήσει την Jada να στειρωθεί και να δώσει στον έφηβο φάρμακα για ψύλλους, τσιμπούρια και προφύλαξη από τον καρδιοσκώληκα για την Jada για όλο το χρόνο.

“Ελπίζω οι ανιδιοτελείς πράξεις του να έκαναν τους ανθρώπους να σκεφτούν τα ζώα αυτής της κοινότητας – τους αξίζει μια ευκαιρία, δεν τους αξίζει να πεταχτούν οπουδήποτε”, κατέληξε το καταφύγιο στην ανάρτησή του στο Facebook. “Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον σας και για τους δύο – η ανταπόκριση των ανθρώπων από παντού ήταν συγκινητική”.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr