Συγκινητική επανένωση: Μωρό Panda ξανά μαζί με τη μαμά μετά από ένα μήνα

Ένα μωρό πάντα έχει μια τρυφερή επανένωση με τη μητέρα του μετά από ένα μήνα που βρίσκονταν χώρια. Η Yuan Zai είναι ένα μωρό πάντα που γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου στο ζωολογικό κήπο της Ταϊπέι στην Ταϊβάν. Υπέστη έναν τραυματισμό μόλις λίγες ημέρες μετά τη γέννησή της, οπότε έπρεπε να μεταφερθεί μακριά από τη μητέρα της σε μια ειδική θερμοκοιτίδα και χρειαζόταν συνεχή παρακολούθηση και φροντίδα.

Μετά από ένα μήνα φροντίδας, την πήραν πίσω στη μητέρα της, τη Γιουάν Γιουάν.

Οι φροντιστές τους φρόντισαν να επαναφέρουν σιγά-σιγά το ζευγάρι το ένα στο άλλο και παρακολούθησαν προσεκτικά την αντίδραση της Yuan Yuan στο μικρό. Έβαλαν τη Yuan Zai σε ένα άλλο δωμάτιο πριν ανοίξουν τις πόρτες για να δουν τι θα κάνει η μητέρα της.

Δεν χρειαζόταν να ανησυχούν καθώς η Γιουάν Γιουάν μετέφερε απαλά το μικρό της στο στόμα της και επέστρεψε στο κλουβί της. Παρακολουθούσαν με προσμονή καθώς εκείνη κρατούσε το μωρό της προσπαθώντας να σταματήσει το κλάμα της Yuan Zai.

Δοκίμασε μερικές διαφορετικές στάσεις, ίσως λίγο νευρική στην αρχή, αλλά το μητρικό της ένστικτο τη βοήθησε να βρει την τέλεια θέση αγκαλιάς.

Προς μεγάλη χαρά όλων η Yuan Zai άρχισε να θηλάζει το μωρό της και μετά από μια κουραστική μέρα που σίτισε και γνώρισε ξανά η μία την άλλη, μητέρα και κόρη είναι εξαντλημένες και παίρνουν έναν υπνάκο μαζί.

Για να μην κουράσουν υπερβολικά τη Yuan Yuan ή το βρέφος της τις κράτησαν χωριστά τη νύχτα ώστε να ξεκουραστούν σωστά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συγκινητική τους επανένωση στο παρακάτω βίντεο. Από τότε που γυρίστηκε το βίντεο, η Yuan Zai έχει προχωρήσει και έχει εξελιχθεί σε ένα υγιές νεαρό πάντα.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr