Συγκινητική ιστορία: Μια γάτα που μεγάλωσε στο δρόμο, βρήκε επιτέλους το παντοτινό της σπιτάκι

Ιστορίες Ζώων

Ένας αδέσποτος γάτος, έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, στους δρόμους, όμως βρίσκει σπίτι και κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.Ο Barney ο γάτος του δρόμου, επέζησε από πολλούς ύπουλους χειμώνες και είχε χρησιμοποιήσει τις περισσότερες από τις εννέα ζωές του.

Διαβάστε την ιστορία του Barney

Πριν από πέντε μήνες, αυτός ο 6χρονος γάτος βρέθηκε βαριά άρρωστος και μεταφέρθηκε στο Chatons Orphelins Montréal καθώς χρειαζόταν άμεση ιατρική φροντίδα.”Το γατάκι ζούσε σε μια γειτονιά (στο Μόντρεαλ του Καναδά). Επέζησε από τον χειμώνα γιατί κατάφερε να τα βγάλει πέρα, παρόλο που το ένα του αυτί πάγωσε”, μοιράστηκε η Celine Crom από τη διάσωση με τον Love Meow.

“Οι άνθρωποι της γειτονιάς τον τάιζαν αλλά κανείς δεν τον πρόσεχε. Ήταν ένας μεγάλος γάτος του σοκακιού που όλοι είχαν συνηθίσει να τον βλέπουν”.Παρά το γεγονός ότι είχε φαγητό να φάει, αρρώστησε, καθώς είχε περάσει μια ζωή στους δρόμους. Τον πήγαν στον κτηνίατρο όπου ανακάλυψαν ότι ήταν μη στειρωμένος, καλυμμένος με ουλές μάχης και βρέθηκε θετικός στον FIV (ιός ανοσοανεπάρκειας αιλουροειδών). Το τρίχωμά του μύριζε ούρα και τα μάτια του ήταν πολύ ρευστά.

Ο Μπάρνεϊ δεν μπορούσε να αναπνεύσει, επειδή η μύτη του ήταν εντελώς βουλωμένη. Το ένα του αυτί μαράθηκε από κρυοπαγήματα και θα χρειαζόταν οδοντιατρική θεραπεία και θεραπείες για παράσιτα και ακάρεα του αυτιού.Παρά το γεγονός ότι είχε μια σειρά από προβλήματα υγείας, το μόνο που ήθελε ήταν μερικές αγκυλώσεις και γρατσουνιές στο αυτί.

“Αυτό το χνουδωτό γατάκι, ήρθε κατευθείαν σε εμάς για φροντίδα. Είχε πολύ μεγάλα μάγουλα, δυνατούς μύες. Έπρεπε να είναι ο βασιλιάς της γειτονιάς του”, πρόσθεσε η διάσωση.Ο Μπάρνεϋ έλαβε φαρμακευτική αγωγή για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τις ασθένειές του. Μετά από δύο μήνες ανάρρωσης, επιτέλους θεραπεύτηκε και ήταν έτοιμος να υποβληθεί σε εγχείρηση στείρωσης.

“Είχε μεγάλη ζημιά όταν μπήκε αφού πέρασε το χειμώνα έξω. Ήταν τυχερός που τον βρήκαμε έγκαιρα για να τον περιποιηθούμε. Τώρα ο Μπάρνεϊ ροχαλίζει λίγο όταν κοιμάται. Το ένα του μάτι παραμένει λίγο ρευστό λόγω του πληγή που είχε στο βλέφαρό του.

“Θα μείνει έτσι – αυτά είναι τα ίχνη του παρελθόντος του στους δρόμους. Αλλά τον αγαπάμε και είναι μοναδικός.”

«Μιλάει πολύ και ακολουθεί τους ανθρώπους του παντού για να τραβήξει την προσοχή».

Μετά από χρόνια περιπλάνησης στους δρόμους, ο Μπάρνεϊ βρήκε επιτέλους ένα μέρος να το αποκαλεί δικό του.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top