Συγκινητική ιστορία: Ο μπαμπάς μου μισούσε τις γάτες μέχρι να του αφήσω το γατάκι μου για μερικές μέρες

Ιστορίες Ζώων

Όταν ο πατέρας του Khalid, του ζήτησε να κάνει babysitting στο γατάκι της Billoo, εκείνος αρνήθηκε.

Billo: Πως έγινε η αγαπημένη γάτα του πατέρα του Khalid

Όπως είχε πει: «Είναι η πιο τρυφερή και περιποιητική γάτα. Είναι πολύ φιλικός, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω. Θα πάει στην αγκαλιά κάποιου και θα αρχίσει να γουργουρίζει πάνω του και να χώνεται στο στήθος του.”

Πώς ο μπαμπάς έγινε φίλος με τη γάτα

Στη συνέχεια, όμως, ο  Khalid, είχε προγραμματίσει ένα ταξίδι μαζί με την φίλη του στο Μεξικό και έπρεπε να βρει κάποιον που να  εμπιστεύεται για να φροντίσει τον Μπιλ. Ρώτησε λοιπόν τους γονείς του.  Ωστόσο, ο πατέρας του, ήταν σίγουρος ότι ο Μπιλ θα συμπεριφερόταν όπως η Μπούμπα η γάτα του σπιτιού.Ο Khalid, είχε αναφέρει: “Η Μπούμπα, ήταν ένας γάτος εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. Έτσι έβγαινε έξω και γύριζε λασπωμένος και άφηνε ίχνη παντού.” Οι γονείς μου ήταν εναντίον των γατών από τότε, και είχαν γάτες για πέντε ή έξι χρόνια».Ο Khalid έκανε μια προσπάθεια να προσλάβει άλλους για να φροντίσουν την Μπιλού. Όταν όμως δεν βρέθηκε κανείς, επέστρεψε στους γονείς»

Ο Khalid, είπε ότι ο πατέρας του απάντησε: “Εντάξει, δεν πειράζει. Εκτός αν έχεις άλλες επιλογές.”

Η συνέχεια της γατοϊστορίας

Ο Khalid ήταν χαρούμενος που δεν δεχόταν κανένα παράπονο κατά τη διάρκεια των διακοπών του, αλλά ήταν πάντα περίεργος για τη ζωή του με τους γονείς του.Λίγες μέρες μετά τις διακοπές της έλαβε μια απρόσμενη φωτογραφία της. Ο πατέρας του, είχε βγάλει φωτογραφία τον εαυτό του κρατώντας τον Μπιλ σφιχτά γύρω από το λαιμό του.

Ο Khalid είπε: «Δεν ήθελα να τον αφήσω». Πάντα μου έλειπε.  Η ιστορία έγινε viral!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top