Συγκινητική ιστορία: Σκύλος αγκαλιάζει λούτρινο ζώο που μοιάζει με τον χαμένο φίλο του

Ιστορίες Ζώων

Μια ιστορία που λυγίζει και τους πιο δυνατούς. Μια ιστορία που αποδεικνύει στην πράξη πώς μπορεί να υπάρξει αληθινή και δυνατή φιλία ανάμεσα σε δύο ζώα. Αυτή είναι ενός Τσιουάουα, του Tiny Tim και του Ben. Για πολύ καιρό έπαιζαν μαζί, ζούσαν μαζί, τα έκαναν όλα μαζί μέχρι που μια ημέρα ο Μπεν έφυγε από τη ζωή. Το ημερολόγιο έγραφε 24 Δεκεμβρίου 2022.

Τίποτα δεν ήταν ίδιο μετά τον θάνατο του Μπεν

Όταν ένα εγκεφαλικό παρέσυρε τον Μπεν, το αλλο ζωάκι επεσε σε βαριά κατάθλιψη. Οι κακές μέρες έγιναν καλύτερες όταν στον μικρό έκαναν ένα δώρο: ένα λούτρινο ζωάκι σαν τον Μπεν. Του έμοιαζε ακριβώς!

Από τότε δεν έχει αποσπαστεί ποτέ από το παιχνίδι που του θυμίζει τόσο πολύ τον καλύτερό του φίλο. «Από τη στιγμή που τον έβαλα στον καναπέ, ο Τιμ τον έκανε δικό του». Ο ιδιοκτήτης του σκύλου έμεινε έκπληκτος από τις ευεργετικές επιδράσεις του μαλακού παιχνιδιού στη διάθεση του μικρού. Η παρουσία του τον παρηγορεί: σχεδόν σαν μια αγκαλιά από έναν φίλο.

Ο Τιμ μπήκε στην οικογένεια του Μπεν πριν από επτά χρόνια: συνδέθηκαν αμέσως. «Στο μικρό άρεσε να κοιμάται με τον Μπεν», είπε η Jenny Leech, η ιδιοκτήτρια των σκύλων. Ένα ιδιόρρυθμο δίδυμο: το ένα ήταν σωματικά μεγαλύτερο από το άλλο, αλλά αυτό δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για αυτούς. «Ο Τιμ ήξερε ότι μπορούσε να ανέβει στον Μπεν για να ανέβει στο σημείο να τον φτάνει ενώ ήμασταν στο τραπέζι και εκεινο εκλιπαρούσε να καθίσει να φάει μαζί μας όπως κάνουν όλα τα κατοικιδιάκια- Και τους άρεσε να κολυμπούν μαζί».

Το δώρο που άλλαξε τον Τιμ

Τις περιπέτειες του μικροσκοπικού σκύλου και του ευγενικού γίγαντα ακολούθησαν χιλιάδες followers του κοινωνικού προφίλ του παράξενου διδύμου σκύλων. Μέχρι εκείνο το καταραμένο πρωινό. Εκείνη την ημέρα του Δεκεμβρίου ο Μπεν αρρώστησε και πέθανε. Ο Τιμ έπεσε σε κατάθλιψη βαριάς μορφής.

Μέχρι που μια γυναίκα από το Οχάιο ονόματι Μπεθ αποφάσισε να του στείλει ένα δώρο. Ένα τεράστιο λούτρινο σκυλί. Μόλις τον έβαλαν στον καναπέ, έγινε αμέσως ο νέος του φίλος. Ο Τιμ ανέβηκε στην πλάτη του όπως έκανε με τον Μπεν. Γλίστρησε στις μαλακές πτυχές και αμέσως αποκοιμήθηκε, στην ίδια ακριβώς θέση που ήταν ξαπλωμένος στον Μπεν. Στην αρχή έκλαψε και μετά η μαριονέτα τον βοήθησε να κρατήσει ζωντανές τις αναμνήσεις του φίλου του: δεν είναι ο Μπεν, αλλά του μοιάζει τουλάχιστον. Ξαπλωμένος πάνω του, μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται τις ιδιαίτερες στιγμές που περάσανε μαζί με τον καλύτερό του φίλο.

Όλες οι Ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

To top