Συγκινητική ιστορία: Σκύλος περπατάει 125 μίλια με «δάκρυα στα μάτια» για να επιστρέψει στον ιδιοκτήτη που την απέρριψε

by Γιάννης Φιλίππου

Η πίστη του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετική και μοναδική. Το ίδιο ισχύει και για τα ζώα κυρίως για τα σκυλιά. Μια ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας με ένα σκυλί που περπάτησε 125 μίλια για πάει πίσω στο αφεντικό του που τον απέρριψε.

Η διαδρομή ήταν επικίνδυνη.

Τίποτα δεν την σταμάτησε αφού περπάτησε 125 μίλια μόνη ,με τα πόδια της πρησμένα και δάκρυα στα μάτια.Επίσης κατάφερε να περπατήσει ανάμεσα σε αρκούδες και λύκους όπου ήταν μέσα στο δάσος από το οποίο πήγαινε.

Πως έγινε αυτό;

Το σκυλί με όνομα μαρού είχε μπει στο τρένο ώστε να πάει πίσω από εκεί που γεννήθηκε αφού ένα έτος μετά από την υιοθεσία της στο σπίτι όπου έμενε διαπιστώθηκε αλλεργία προς τα σκυλιά.


Όταν όμως μπήκε στο τρένο κατάφερε να δραπετεύσει και έτσι όταν κατάλαβαν το προσωπικού του τρένου ότι είχε φύγει ήταν αργά. Αφού το φώναζαν και δεν εμφανιζόταν κάλεσαν μέσω των μέσων μαζικής δικτύωσης αν την δουν να τους καλέσουν αμέσως.

Βρέθηκε αλλά όχι εκεί που ήθελε…

Η σκύλα βρέθηκε δυόμιση ώρες μετά κουρασμένη και τραυματισμένη σε μια βιομηχανική επιχείρηση κοντά στο σπίτι του αφεντικού της.

Ήταν κουρασμένη αφού περπάτησε 125 μίλια. Όταν κατέφθασε το προσωπικό του τρένου και την είδε διαπίστωσε πως τα πόδια της ήταν πρησμένα και ματωμένα καθώς υπέστη ζημιά από το πήδημα που έκανε για φύγει.

Επίσης το σκυλί είδε πάθει κρίση πανικού με αποτέλεσμα όταν σταματήσει το τρένο να πηδήξει από το παράθυρο. Όπως αναφέρει το προσωπικό ευτυχία είναι που ζει γιατί μπορεί να είχε γίνει φαγητό για τις αρκούδες και τους λύκους στην περιοχή.

Η διάσωση της και η αγάπη προς εκείνη!

Ο ιδιοκτήτης του τρένου ήταν πολύ θυμωμένος διότι το σκυλί ήταν τραυματισμένο αλλά επίσης και με τον ιδιοκτήτη της που δεν έκανε καν τον κόπο να την ψάξει.

Πλέον το σκυλί πήγε πίσω εκεί που γεννήθηκε και ζει μαζί με την μητέρα και τον πατέρα της.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr