Συγκινητικό: Αχώριστες γάτες περιμένουν στο παράθυρο του καταφυγίου καθημερινά ελπίζοντας να υιοθετηθούν μαζί

Ο Xeno και η Ripley μοιράζονται τα πάντα: κοιμούνται, τρώνε, παίζουν και αυτή τη στιγμή μεγαλώνουν μαζί τα οκτώ γατάκια τους.

“Είναι αχώριστες αδελφές”, δήλωσε στο The Dodo η Sarah MacLeod, εθελόντρια στο Exploits Valley SPCA.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, οι νεαρές μητέρες έφτασαν στο Exploits Valley SPCA. Και οι δύο γάτες ήταν ηλικίας κάτω του ενός έτους και ζύγιζαν λιγότερο από τέσσερα κιλά όταν διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο από εθελοντές μιας τοπικής ομάδας διάσωσης.

Οι συν-γονείς μαμάδες μετακόμισαν σε ένα μεγάλο δωμάτιο με πολλά παιχνίδια και ωραία κλινοσκεπάσματα, και η μικροσκοπική οικογένεια ευημερεί τώρα.

Οι μητέρες γνωρίζουν ότι η ανατροφή μιας τόσο μεγάλης οικογένειας είναι δουλειά για δύο γάτες.

“Τα μωρά τους χρειάζονταν λίγες εβδομάδες παραπάνω για να μεγαλώσουν, οπότε τα είχαμε σε ένα δωμάτιο για τον εαυτό τους και τα διασκεδάζαμε συνεχώς”, δήλωσε η MacLeod. “Μοιράζονται πλήρως τα γατάκια – ένα λεπτό και τα οκτώ θα μπορούσαν να θηλάζουν από οποιαδήποτε μαμά”.

Οι δύο γέννες είναι τόσο αλληλένδετες που είναι αδύνατο να αναγνωριστεί ποιο γατάκι ανήκει σε κάποια από τις δύο μητέρες, πράγμα που αρέσει ακριβώς στον Xeno και στη Ripley.

Όταν οι μητέρες γάτες δεν φροντίζουν τα ατίθασα μωρά τους, μπορεί να τις βρει κανείς να στέκονται δίπλα-δίπλα στο παράθυρο του δωματίου τους, περιμένοντας να δουν κάποιον πιθανό υιοθετημένο να περνάει.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr