Συγκινητικό: Άνδρας ταξιδεύει 310 χιλιόμετρα για να επανενωθεί με τον χαμένο σκύλο του

Ιστορίες Ζώων

Ένα χαμένο κουτάβι εντοπίστηκε 310 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του και επιστράφηκε στην οικογένειά του.

Ο ενός έτους Μαλινουά Ποιμενικός Μπαντίτ εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην Côte-d’Or τον περασμένο Ιούνιο (Γαλλία).

Η συγκινητική επανένωση

Ο Farid, ο ιδιοκτήτης του, ήταν αναστατωμένος και πέρασε μήνες προσπαθώντας να βρει τα πιο κοντινά φιλαράκια των σκύλων του.

Δυστυχώς, σπατάλησε αρκετούς μήνες μάταια. Κι όμως. Οκτώ μήνες αργότερα, ο Μπαντίτ ανακαλύφθηκε από έναν συμπαθή άγνωστο στην άκρη του δρόμου.

Όταν το κουτάβι ήταν μόλις 4 μηνών, το έκλεψαν.

Ο σκύλος είχε την τύχη να έχει μικροτσίπ, το οποίο επέτρεψε στον ιδιοκτήτη του να τον εντοπίσει αφού βρέθηκε χωρίς κολάρο 310 μίλια μακριά από το σπίτι του.

Οι δύο στενότεροι φίλοι ήταν ενθουσιασμένοι που ξαναβρέθηκαν και η επανένωση ήταν καλά οργανωμένη.

Χάρη στις καταπληκτικές, σωτήριες προσπάθειες του καταφυγίου, ενός στοχαστικού ξένου και ενός μικροτσίπ, ο Bandit και ο Farid μπορούν πλέον να συνυπάρχουν αρμονικά.

Ο Φαρίντ έσπευσε στο δρόμο του Μπαντίτ μόλις έμαθε τα καλά νέα.

Δήλωσε: “Είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους όσοι τον βοήθησαν να γίνει καλά και δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσο σημαντικό είναι να βάζετε τσιπ στα σκυλιά σας”. Χωρίς αυτό το τσιπ, το θαύμα της επιστροφής του Μπαντίτ στο σπίτι δεν θα ήταν δυνατό. Μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου ήταν η μέρα που ο Μπάντιτ πήγε σπίτι.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο των δύο φίλων παρακάτω. Ο Farid το αποκάλυψε, λέγοντας ότι παρόλο που είχαν διανύσει πολύ δρόμο για να είναι μαζί, ήταν χαρούμενος που είδε ξανά το κατοικίδιο σκυλί του.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top