Συγκινητικό: Γάτα διαλέγει τον άνθρωπο της για να την υιοθετήσει και να γίνουν οικογένεια

Ιστορίες Ζώων

Μια γάτα με κοτσίδα ήταν έτοιμη να εγκατασταθεί σε εσωτερικό χώρο. Διάλεξε έναν τύπο που δεν ήξερε ότι χρειαζόταν γάτα.

Η αρχή της ιστορίας

Ένας αραιός πορτοκαλί γάτος που ονομαζόταν Άρτσι είχε ζήσει ως ατίθασος γάτος για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Μετά από πολλά χρόνια που αψήφησε τους δρόμους και τα κατάφερνε μόνος του, ήταν επιτέλους έτοιμος να εγκατασταθεί.

Με τη βοήθεια των διασώστες ζώων, συνήλθε και ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο. Η Exploits Valley SPCA τον πήρε υπό την προστασία της με ανοιχτές αγκάλες. Τον καθάρισαν και του έδωσαν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

“Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν σκληρό γάτο με άγριο παρελθόν που είναι έτοιμος να εγκατασταθεί και να γίνει ένας κακομαθημένος σπιτόγατος”, μοιράστηκε η Exploits Valley SPCA.

Η συνέχεια της ιστορίας

Ο Archie διασώθηκε ως γάτος και είχε περάσει πολλά χρόνια σε εξωτερικούς χώρουςExploits Valley SPCA

Ο Archie ήταν “ένας άνθρωπος για την πόλη” που περιφερόταν έξω, έκανε πατέρα γατάκια και έμπλεκε σε όλων των ειδών τις συμπλοκές με άλλες γάτες.

Το ταμπάκι αγόρι ήρθε με μια κοτσίδα και ήταν πρόθυμο να αγαπηθεί. Τον περιποιήθηκαν και τον θεράπευσαν από τις πληγές μάχης που είχε αποκτήσει από τη ζωή στο δρόμο. Σε ελάχιστο χρόνο, άρχισε να απολαμβάνει την παρέα των ανθρώπων.

Έχει μια bobtail και είναι μια δέσμη αγάπης

“Εκτιμάται ότι είναι ένας τύπος μέσης ηλικίας. Αυτός ο αξιολάτρευτος μεγάλος μπεζ γάτος με την μπούκλα θα ήθελε πολύ να αγκαλιάζεται και να τον κακομαθαίνουν”, πρόσθεσε η Exploits Valley SPCA.

Αφού στειρώθηκε και ελέγχθηκε πλήρως, ο Archie ήταν έτοιμος να βρει ένα δικό του μέρος. Χαιρετούσε κάθε μέλος του προσωπικού ή εθελοντή που συναντούσε, ενώ περίμενε υπομονετικά να τον βρει η τέλεια οικογένεια.

Ήταν πρόθυμος για προσοχή και χαιρέτησε όποιον ερχόταν να τον επισκεφθείExploits Valley SPCA

Ο Άρτσι έδειχνε πάντα το καλύτερό του πρόσωπο, διεκδικώντας την προσοχή και το ξύσιμο του κεφαλιού. Τρίβονταν σε κάθε επισκέπτη και έλιωνε στα χέρια τους, ελπίζοντας ότι αυτή θα ήταν η μέρα που θα πήγαινε σπίτι του.

Περίπου δύο μήνες αφότου τέθηκε προς υιοθεσία, το όνειρο του Archie έγινε πραγματικότητα. Γνώρισε τον άνθρωπο μπαμπά του, τον Ντέιβιντ, ο οποίος δεν ήξερε ποτέ ότι χρειαζόταν μια γάτα μέχρι που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι τους.

Ο Ντέιβιντ, που κάποτε είχε πει ότι “δεν ήθελε γάτα”, άλλαξε εντελώς γνώμη όταν ο Όζι μπήκε στην καρδιά του. Το καραφλό γαϊδουράκι άπλωσε μια μέρα το γονατιστό του πόδι στον David και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ο Ozzy βολεύτηκε γρήγορα στο νέο του σπίτι, στην αγκαλιά του David, καθώς τέντωσε τα δάχτυλα των ποδιών του από ευτυχία και γουργούρισε μέχρι να κοιμηθεί.

Το τέλος της ιστορίας

Ο Archie που τώρα μετονομάστηκε σε Ozzy βρήκε τον για πάντα ανθρώπινο μπαμπά του

Ο Ντέιβιντ που δεν περίμενε ποτέ ότι θα αποκτούσε γάτα, είναι τώρα ένας ολοκληρωμένος μπαμπάς γάτας, με το ταβλαδόμορφο αγόρι του να τον ακολουθεί στο σπίτι. Αράζουν μαζί στον καναπέ και ο Ozzy επιμένει να τον κρατάει ο άνθρωπός του.

Ο Ozzy έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο αγκαλιάρη. Προσφέρει τις καλύτερες αγκαλιές αρκούδας και πολλά χαϊδολογήματα.

Ο Ozzy λατρεύει να αγκαλιάζει τον DavidExploits Valley SPCA

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο Ozzy ήταν κάποτε ένας σκληρός γάτος που αντιμετώπιζε την άγρια ζωή. Τώρα, γίνεται σαν χυλός κάθε φορά που είναι με τους ανθρώπους του και λατρεύει να τον αγκαλιάζουν σαν μωρό.

Το γλυκό γατάκι ζει την καλύτερη ζωή με την οικογένεια των ονείρων του. “Ο Όζι έχει κάνει τον Ντέιβιντ τον μπαμπά γάτας που πάντα ονειρευόταν”.

Ο Ozzy ζει τη ζωή που πάντα ήθελε. Είναι τόσο ευτυχισμένος και αγαπημένος.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top