Συγκινητικό: Η αδέσποτη μαμά γάτα επιστρέφει για να βρει τα γατάκια της που μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο

Ιστορίες Ζώων

Τέσσερα μικρά γατάκια μεταφέρθηκαν σε ένα καταφύγιο χωρίς τη μαμά τους. Αλλά η μαμά γάτα επέστρεψε για να τα ψάξει.

Πριν από λίγες ημέρες, η Alissa Smith, συνιδρύτρια της Wrenn Rescues, βρήκε τέσσερα γατάκια ηλικίας 10 ημερών που χρειάζονταν διάσωση. Το προσωπικό ενός καταφύγιο, στο Ντάουνι της Καλιφόρνια προσπαθούσε απεγνωσμένα να τους βρει βοήθεια.

Γατάκια: Η μαμά γάτα έφυγε αλλά ξανά ήρθε

«Έμειναν μόνο 15 λεπτά και κανείς άλλος δεν μπόρεσε να τα πάρει, αλλά ευτυχώς, η ομάδα δικτύωσης τους έβγαλε με ασφάλεια και μια υπέροχη γυναίκα που ονομαζόταν CJ τους μετέφερε μέχρι την κομητεία Ventura της Καλιφόρνια σε εμάς», η Alissa. είπε ο Love Meow.

Τα γατάκια βρέθηκαν στην αυλή, ενός σπιτιού,  μαζί με τη μητέρα τους, αλλά η μαμά της γάτας ξέφυγε γρήγορα και έφυγε τρέχοντας.

Η Ashley, μια ανάδοχη εθελόντρια, ξεκίνησε αμέσως το τάισμα με μπιμπερό, όλο το βράδυ. Η Jenifer Hurt, συνιδρυτής της διάσωσης, ανέλαβε τα καθήκοντα του μπουκαλιού κατά τη διάρκεια της ημέρας.

“Τα γατάκια έπιναν γάλα από την μαμά τους. Όταν τα ορφανά γατάκια έφτασαν στο καταφύγιο, χωρίς την μαμά τους”, είπε η Alissa. «Ένας σημαντικός λόγος, είναι να αφήσετε τα γατάκια εκεί που βρίσκονται (και να περιμένετε τη μαμά), αντί να τα πάρετε στο καταφύγιο».

Η Ashley και η Jenifer ήταν πλήρως προετοιμασμένες να μεγαλώσουν τα γατάκια μέχρι να απογαλακτιστούν, αλλά στη συνέχεια συνέβη κάτι εκπληκτικό. Τα γατάκια τοποθετήθηκαν, σε θερμοκοιτίδα καθώς δεν μπορούν να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του σώματός τους.

Οι δυο γυναίκες άφησαν τα γατάκια, και όταν γύρισαν σπίτι, έμειναν έκπληκτοι όταν βρήκαν τη γάτα μαμά έξω να ψάχνει τα μωρά της. «Μπορούσαν να την πιάσουν και να την φέρουν μέσα», είπε η Άσλεϊ στο Love Meow.

Την επόμενη μέρα, η μαμά γάτα μεταφέρθηκε στο ανάδοχό της για να ενωθεί με τα γατάκια της.

Στην αρχή, ήταν πολύ ντροπαλή μετά τη δοκιμασία και αρνήθηκε να βγει από το πορτ μπαγκάζ μέχρι που η Άσλεϊ έφερε ένα μωρό κοντά της.

“Της κράτησα ένα μωρό και ηρέμησε εμφανώς. Την πείσαμε να βγει από το πορτ μπαγκάζ με αυτό”, είπε η Άσλεϊ. “Πήγε ακριβώς από πάνω και κουλουριάστηκε στη μέση των γατών της, γουργουρίζοντας. Πήγαν όλοι ακριβώς κοντά της και άρχισαν να θηλάζουν.”

Η μαμά γάτα ήταν σε απόλυτη ηρεμία, γουργούριζε και ζύμωνε με τα πόδια της ενώ τάιζε τα πεινασμένα γατάκια της.

«Δεν νομίζω ότι έχουμε δει ποτέ κάτι τόσο συγκινητικό», είπε η Alissa στο Love Meow. “Τόσο απίστευτο που συνέβη αυτό το θαύμα. Το να πούμε ότι η επανένωση πήγε καλά είναι υποτιμητικό.”

«Τίποτα που μπορούμε να κάνουμε δεν συγκρίνεται με το ευχάριστο συναίσθημα να έχουμε μια μαμά ξαπλωμένη δίπλα τους», είπε η Άσλεϊ.

“Είναι μια υπομονετική μαμά και η ευγνωμοσύνη της που επέστρεψε με τα γατάκια της είναι απτή. Αυτά είναι τα πιο χαρούμενα και τυχερά μωρά.”

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top