Συγκινητικό: Η υιοθεσία της ηλικιωμένης κουφής γάτας και η νέα ζωή της

by Έφη Αθανασίου

Η Μπρίτζιντ Στάουμπ, επισκέφτηκε το τοπικό της καταφύγιο με το σκοπό να υιοθετήσει, μια γάτα. «Ρώτησα ποια γάτα ήταν εκεί για περισσότερη ώρα και γύρισα σπίτι με έναν κωφό, χωρίς δόντια, ηλικιωμένο γάτο!».

Διαβάστε την ιστορία του Κάλι

Η Μπρίτζιντ Στάουμπ από το Σαν Αντόνιο του Τέξας επέστρεψε στο σπίτι, μετά από αρκετό καιρό που έλειπε.  Καθώς ξεκίνησε το νέο της κεφάλαιο στη ζωή, ένιωθε ότι κάτι της έλειπε.

“Ένιωσα ημιτελής. Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να κατέβω στο καταφύγιο υπηρεσιών ζώων της πόλης μου για να δω αν συνδέθηκα με κάποια από τις γάτες”, είπε η Bridgid στο Love Meow.

Όταν έφτασε στο City of San Antonio Animal Care Services, πλησίασε το προσωπικό και ρώτησε εαν υπάρχουν γάτες που ήταν καιρό εκεί.

«Η κυρία μου έδειξε αμέσως τον Κάλι».

Ο Κάλι μεταφέρθηκε στο καταφύγιο ως αδέσποτος. Βρέθηκε εντελώς κωφός και εκτιμήθηκε ότι ήταν ηλικιωμένος με βάση τα λίγα δόντια του, που είχαν απομείνει.

“Ήταν μια πανέμορφη γάτα τσόχα με τεράστια πράσινα μάτια. Όταν τον άφησαν έξω από το κλουβί του, έβγαλε αμέσως ένα πολύ δυνατό και διαφορετικό “νιαούρισμα”. Αυτό με έκανε να χαμογελάσω για πρώτη φορά μετά από λίγο», είπε η Bridgid στο Love Meow.

Η γατούλα πήγε κατευθείαν στο νεροχύτη και νιαούριζε μέχρι που η Μπρίτζιντ άνοιξε τη βρύση. “Αφού ήπιε μια γουλιά νερό, εστίασε την προσοχή της σε μένα. Μου χτύπησε το κεφάλι μέχρι να τη χαϊδέψω και μετά ξάπλωσε και κουλουριάστηκε, απολαμβάνοντας τις γρατσουνιές μου.”

Εκείνη τη στιγμή, η Μπρίτζιντ ήξερε ότι είχε βρει τη σωστή γάτα. Η Κάλι που είχε ζήσει μια αδέσποτη ζωή, κούμπωσε στον άνθρωπο της και ξεσήκωσε μια καταιγίδα.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Κάλι έφυγε οριστικά από το καταφύγιο. “Δεν κοιμήθηκε καθόλου το πρώτο βράδυ. Ήταν τόσο υπεραγρυπνή και ανήσυχη για το νέο της περιβάλλον”, είπε η Μπρίτζιντ. “Το επόμενο πρωί ήταν σαν να είχε ανάψει ένα φως. Κουλουριάστηκε στην αγκαλιά μου ενώ ήμουν στον καναπέ και αποκοιμήθηκε.”

Η γλυκιά γατούλα συνειδητοποίησε ότι επιτέλους ήταν σπίτι. «Από τότε, κοιμάται όλη τη νύχτα (ακριβώς δίπλα μου και μερικές φορές μοιράζεται το μαξιλάρι μου) και είναι η μεγαλύτερη αγκαλιά», είπε η Μπρίτζιντ στο Love Meow.

Αυτή η κωφή, ηλικιωμένη γάτα έχει τόσα πολλά να δώσει.

«Φέρνει τόση χαρά στη ζωή μου και είμαι τόσο ευγνώμων που αποφάσισα να την υιοθετήσω», είπε η Μπρίτζιντ στο Love Meow.

“Αυτό είναι τόσο κλισέ, αλλά τόσο πολύ αληθινό για μένα… Μπορεί να της έσωσα τη ζωή υιοθετώντας την, αλλά έχει σώσει πάρα πολύ και τη ζωή μου!”

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr