Συγκινητικό βίντεο: Καταθλιπτική κατσίκα δεν τρώει μέχρι να επανενωθεί με τον καλύτερο φίλο του

Ιστορίες Ζώων

Για 10 χρόνια, μια κατσίκα με το όνομα Mr. G και ένας γάιδαρος με το όνομα Jellybean ζούσαν μαζ “στην ιδιοκτησία μιας γυναίκας που μόλις και μετά βίας μπορούσε να φροντίσει τον εαυτό της, πόσο μάλλον τα δεκάδες σκυλιά που μάζευε και τα τρία ζώα της φάρμας”, δήλωσε το Animal Place.

Μετά τη διάσωση των πλασμάτων, η οργάνωση Grass Valley της Καλιφόρνιας ανέλαβε τον κ. G, αλλά έστειλε την Jellybean σε άλλο καταφύγιο.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην κατσίκα.

“Ο κύριος G αρνήθηκε να φάει”, δήλωσε το κέντρο διάσωσης. “Περνούσε τις μέρες του ξαπλωμένος σε μια γωνία του στάβλου του, σηκώνοντας με δυσκολία το κεφάλι του. Το προσωπικό δοκίμασε κάθε είδους λιχουδιά – μελάσα, γλυκό σιτάρι, μήλα, βρέξιμο της τροφής… τίποτα δεν λειτούργησε”.

Τίποτα, δηλαδή, μέχρι που ένας εθελοντής προσφέρθηκε να κάνει το 14ωρο ταξίδι με επιστροφή για να φέρει το γαϊδουράκι στο Animal Place και να επανενώσει τον κ. G με τον καλύτερό του φίλο.

Καταθλιπτικός τράγος δεν τρώει μέχρι να επανενωθεί με τον καλύτερο φίλο του, το γαϊδούρι Jellybean

Παρακολουθήστε το παραπάνω βίντεο για να δείτε τι συνέβη στη συνέχεια. Απλά φροντίστε να έχετε μερικά χαρτομάντιλα πρόχειρα.

“Ποτέ μην αμφιβάλλετε για το βάθος των συναισθημάτων που έχουν τα άλλα ζώα”, έγραψε το Animal Place. “Η θλίψη του κ. G ήταν τόσο βαθιά και μυστηριώδης όσο και ενός ανθρώπου. Η χαρά του για την επανένωση με την Jellybean ήταν τόσο όμορφη και εμπνευσμένη όσο και ενός ανθρώπου”.

Το κέντρο διάσωσης λέει ότι οι δύο τους θα παραμείνουν μαζί από εδώ και στο εξής.

“Η θλίψη του κ. G ήταν τόσο βαθιά όσο και ενός ανθρώπου. Η χαρά του για την επανένωση με την Jellybean ήταν τόσο όμορφη και συγκινητική”.

Το παρόν πόνημα καθώς και όλα τα άρθρα του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του petkeepers.gr! Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αναδημοσίευση τους δίχως ενεργό σύνδεσμο παραπομπής(ενεργή πηγή) και συνεπάγεται τις αντίστοιχες νομικές κυρώσεις.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top