Συγκινητικό βίντεο με τυφλό σκύλος που βλέπει για πρώτη φορά κερδίζει πάνω από 16 εκατ. προβολές

Ιστορίες Ζώων

Ο λόγος για το τυφλό σκυλάκι που απέκτησε ξανά την όραση του και το βιντεάκι με την αντίδραση του κάνει το γύρο του διαδικτύου, συγκινώντας τους πάντες.

Η όραση είναι κάτι που έχουμε ως κάτι δεδομένο αλλά δεν είναι δυστυχώς για όλους έτσι..

Για παράδειγμα, πώς θα περιγράφατε το κόκκινο χρώμα σε κάποιον που δεν μπορεί να δει; Πώς θα περιγράφατε τα λουλούδια, τον ουρανό ή τον ωκεανό;

Ο γλυκύτατος Duffy που ξαναβρήκε την όραση του

Ωστόσο, υπάρχει κάποια ελπίδα. Μερικοί άνθρωποι που πάσχουν από τύφλωση, μπορούν να ανακτήσουν την όρασή τους εάν είναι κατάλληλοι για χειρουργική επέμβαση στα μάτια.

Ακόμα καλύτερα, δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που μπορούν να ανακτήσουν την όρασή τους, αλλά και τα ζώα!

Ένα τυχερό Ιρλανδικό Terrier, βίωσε την εμπειρία του να παίρνεις την όρασή σου πίσω και η εκστατική του αντίδραση το λέει όλα.

Ο Duffy, ένας αξιαγάπητος σκύλος, έχει περάσει πολλά με την υγεία του. Έχει αναπτύξει διαβήτη και σε κάποιο σημείο, έχασε την όρασή του λόγω της ασθένειας.

Ο διαβήτης του σταθεροποιήθηκε με τη βοήθεια φαρμάκων, αλλά ο Duffy δεν ήταν ο ίδιος χωρίς την όρασή του.

Ευτυχώς, ο Duffy είχε τα προσόντα για την χειρουργική επέμβαση ματιών, που θα μπορούσε να αποκαταστήσει την όρασή του. Ήταν μεγάλη είδηση για αυτό το πολύ καλό αγόρι.

Η οικογένεια του Duffy δεν δίστασε να υπογράψει για τον Duffy την επέμβαση. Η θεραπεία και η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκαν στο Κτηνιατρικό Κέντρο, στο Malvern της Πενσυλβανίας.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει τον Duffy να βγαίνει από τη χειρουργική επέμβαση και να βλέπει τους γονείς του για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες.

Καθώς η ουρά του Duffy κουνιέται χιλιάδες μίλια την ώρα, μπορείτε να δείτε πόσο πραγματικά χαρούμενος και ενθουσιασμένος είναι που βλέπει την οικογένειά του και πάλι για πρώτη φορά μετά από μήνες.

Στην πραγματικότητα είναι τόσο ενθουσιασμένος, που αρχίζει ακόμη και να βγάζει μερικές υψηλές κραυγές – έχει τον δικό του τρόπο να δείχνει τα δάκρυα χαράς. Είναι πραγματικά τόσο συγκινητικό!

Ο Δρ. Kevin Kumrow, ήταν ο κτηνίατρος που ρύθμισε τον διαβήτη του Duffy και όταν σταθεροποιήθηκε για χειρουργική επέμβαση, ο Δρ. Brady Beale τον εγχείρησε.

Μαζί, οι δύο αυτοί γιατροί έδωσαν μια ευκαιρία σε αυτόν τον σκύλο να ζήσει μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή και δεν θα μπορούσε να συμβεί σε πιο αξιοπρεπές σκύλο.

Δείτε το βίντεο:

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top