Συγκλονιστικό: Φοβισμένη σκυλίτσα ζητάει από την διασώστρια να της κρατάει το πόδι μέχρι τον κτηνίατρο

Ιστορίες Ζώων

Τα σκυλιά, όπως έχει αποδειχθεί επιστημονικά, έχουν έντονα συναισθήματα, όπως η αγάπη, η ευτυχία, η ανησυχία και η λύπη, και μπορούν να αντιληφθούν και να ανταποκριθούν στα συναισθήματα των ανθρώπων και των άλλων ζώων γύρω τους. Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει την αντίδραση ενός σκύλου προς την γυναίκα που του έσωσε την ζωή.

Η στιγμή που η Τζούντι είδε τον σκύλο

Όταν ένας διασώστης ζώων ονόματι Τζούντι είδε ένα σκυλί στην άκρη του δρόμου, φυσικά σταμάτησε αμέσως το όχημά της.

Ο πολυσύχναστος δρόμος πρέπει να είχε αμέτρητα αυτοκίνητα να περάσουν αυτό το φτωχό κουτάβι και ούτε μια ψυχή να σταμάτησε να τη βοηθήσει. Και ήταν ξεκάθαρο ότι αυτό το Πιτ Μπουλ πληγώθηκε.

Η Τζούντι βγήκε από το αυτοκίνητό της και προσπάθησε να καλέσει τον σκύλο κοντά της, αλλά το κουτάβι δεν μπορούσε να κουνηθεί. Πονούσε πολύ. Η Τζούντι πλησίασε και το γλυκό σκυλί χρησιμοποίησε την τελευταία της ενέργεια για να κυλήσει στην πλάτη της και να κουνήσει την ουρά της. Αυτός ήταν ο τρόπος της να πει: «Είμαι καλός σκύλος και δεν θα σε κάνω κακό. Μπορείτε να με βοηθήσετε τώρα;»

Η συγκλονιστική στιγμή στο αμάξι

Με κάποια αποφασιστικότητα, η Τζούντι μπόρεσε να βάλει την Πίτι στο αυτοκίνητό της. Το κουτάβι φαινόταν αποτραβηγμένο και εξαντλημένο. Η Τζούντι άπλωσε το χέρι της και ο σκύλος έβαλε το πόδι της μέσα του. Οδήγησαν με αυτόν τον τρόπο για ολόκληρα 20 λεπτά στην κτηνιατρική κλινική. Πόδι στο χέρι, σαν το δίδυμο να πολεμούσε επίσημα μαζί για αυτό το σκυλί για να πάρει τη βοήθεια που χρειαζόταν.

Η ταχεία ανάρρωση της σκυλίτσας

Η Judy είχε υποθέσει ότι το Pittie χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο, αλλά ο κτηνίατρος επιβεβαίωσε ότι αυτό δεν ήταν έτσι. Είχε παλιά κατάγματα που ήταν αρκετά ενδεικτικά. Κάποιος είχε πληγώσει αυτό το καημένο το σκυλί και μετά το πέταξε στην άκρη του δρόμου σαν να ήταν σκουπίδια. Η Τζούντι ήθελε να δώσει στο σκύλο ένα κατάλληλο όνομα…Μέρσι.

Η Μέρσι άρχισε να ανακάμπτει σιγά σιγά. Ευτυχώς ενδιαφερόταν για το φαγητό και η Τζούντι την τάισε από την παλάμη του χεριού της. Η Τζούντι ήθελε να βεβαιωθεί ότι η Μέρσι αισθάνεται άνετα στο ρείθρο της στην κλινική. Της έδωσε ένα ροζ βελούδινο κουνελάκι και η Mercy δέθηκε αρκετά με το νέο της παιχνίδι.

Το νέο σπίτι της σκυλίτσας

Η ομάδα διάσωσης παρείχε ένα αναπηρικό καροτσάκι στη Mercy αλλά δεν της άρεσε καθόλου. Μάλιστα, την παρακίνησε να περπατήσει μόνη της την επόμενη μέρα! Φυσικά πάλεψε, αλλά η Mercy έδειξε ότι ήταν πρόθυμη να κάνει ό,τι μπορούσε για να συνέλθει.

Ενώ η Mercy συνέχιζε να θεραπεύεται, η ιστορία της κοινοποιήθηκε στο Facebook. Ο Mark και η Sharon είδαν τις φωτογραφίες της Mercy και ήξεραν ότι αυτό το κουτάβι ανήκε μαζί τους. Έφτασαν το χέρι στην Τζούντι και τους είπαν ότι την περίμενε ένα αγαπημένο σπίτι με μια μεγάλη αυλή. Η Τζούντι ήξερε ότι αυτή η οικογένεια ήταν το πεπρωμένο της Μέρσι.

Η απίστευτη μεταμόρφωση της σκυλίτσας

Όταν ήρθε η ώρα να πάει η Μέρσι στο σπίτι, ήταν μια τέτοια γιορτή. Γνώρισε τους νέους της γονείς με την ανυπόμονη κουνημένη ουρά της και το αγαπημένο της κουνελάκι στο στόμα. Η Sharon εξηγεί στο παρακάτω βίντεο ότι το κουνελάκι της, το «μωρό της», πηγαίνει παντού μαζί της. Είναι το πιο χαριτωμένο πράγμα ποτέ.

Λίγους μήνες αργότερα, η Τζούντι πήγε να επισκεφτεί το Μέρσι. Ο Μαρκ ανυπομονούσε να δείξει στην Τζούντι τι μπορεί να κάνει τώρα η Μέρσι. Μπήκαν στην ευρύχωρη αυλή και ο Μαρκ πέταξε το μπαλάκι του τένις του Μέρσι με ένα σφεντόνα. Η μπάλα πήγε μακριά και η Μέρσι την κυνήγησε –τρέχοντας σε πλήρη κλίση– σαν να μην της είχε συμβεί τίποτα. Ήταν απίστευτο. Το σκυλί που δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθιο είχε πλέον αναρρώσει πλήρως.

Η ιστορία της Mercy δεν θα μπορούσε να είχε τελειώσει πιο ευτυχισμένα.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top