Συγκλονιστικό: Μικρό σκυλάκι αγκαλιάζει λούτρινο ζώο που μοιάζει στον φίλο του που πέθανε

Ιστορίες Ζώων

Η φιλία ανάμεσα σε δύο σκύλους στην ίδια οικογένεια μπορεί να είναι ένα από τα πιο δυνατά συναισθήματα σε ένα σπίτι. Οι σκύλοι μπορούν να αναπτύξουν μια πραγματική σχέση φιλίας και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με παιχνίδια, τρυφερότητα και αγάπη. Αυτή η φιλία μπορεί να βελτιώσει την ψυχολογική ευημερία των ζώων και να δημιουργήσει ένα θερμό περιβάλλον στο σπίτι. Βέβαια, η απώλεια ενός εκ των δύο μπορεί να ρίξει τον άλλον στην κατάθλιψη.

Η ιστορία του Τιμ και του Μπεν

Αυτή είναι η ιστορία του Tiny Tim, ενός χαριτωμένου Chihuahua, και του Ben, του καλύτερου φίλου του, ενός σκύλου του βουνού από τα Πυρηναία. Από τις πολλές μέρες που περάσανε μαζί παίζοντας και ξαπλώνοντας αγκαλιά στον καναπέ, και μια κακή μέρα: 24 Δεκεμβρίου 2022.

Όταν ένα εγκεφαλικό παρέσυρε τον Μπεν. Αφήνοντας τον Tiny Tim στη βαθύτερη κατάθλιψη. Οι κακές μέρες έγιναν καλύτερες όταν στον μικρό έκαναν ένα δώρο: ένα λούτρινο ζωάκι σαν τον Μπεν. Από τότε δεν έχει αποσπαστεί ποτέ από το παιχνίδι που του θυμίζει τόσο πολύ τον καλύτερό του φίλο. «Από τη στιγμή που τον έβαλα στον καναπέ, ο Τιμ τον έκανε δικό του». Ο ιδιοκτήτης του σκύλου έμεινε έκπληκτος από τις ευεργετικές επιδράσεις του μαλακού παιχνιδιού στη διάθεση του μικρού. Η παρουσία του τον παρηγορεί: σχεδόν σαν μια αγκαλιά από έναν φίλο.

Ο Τιμ μπήκε στην οικογένεια του Μπεν πριν από επτά χρόνια: συνδέθηκαν αμέσως. «Στο μικρό άρεσε να κοιμάται με τον Μπεν», είπε η Jenny Leech, η ιδιοκτήτρια των σκύλων. Ένα ιδιόρρυθμο ζευγάρι: το ένα ήταν σωματικά μεγαλύτερο από το άλλο, αλλά αυτό δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για αυτούς. «Ο Τιμ ήξερε ότι μπορούσε να ανέβει στον Μπεν για να ανέβει στο επίπεδό μας ενώ ήμασταν στο τραπέζι και να εκλιπαρεί για κάτι να φάει – πάλι τη Βδέλλα – Και τους άρεσε να κολυμπούν μαζί».

Το δώρο στον Τιμ

Τις περιπέτειες του μικροσκοπικού σκύλου και του ευγενικού γίγαντα ακολούθησαν χιλιάδες followers του κοινωνικού προφίλ του παράξενου ζευγαριού. Μέχρι εκείνο το καταραμένο πρωινό. Εκείνη την ημέρα του Δεκεμβρίου ο Μπεν αρρώστησε και πέθανε. Ο Τιμ έπεσε σε κατάθλιψη. Μέχρι που μια γυναίκα από το Οχάιο ονόματι Μπεθ αποφάσισε να του στείλει ένα δώρο. Ένα τεράστιο λούτρινο σκυλί.

Μόλις τον έβαλαν στον καναπέ, έγινε νέος φίλος για το σκυλάκι. Ο Τιμ ανέβηκε στην πλάτη του όπως έκανε με τον Μπεν. Γλίστρησε στις μαλακές πτυχές και αμέσως αποκοιμήθηκε, στην ίδια ακριβώς θέση που ήταν ξαπλωμένος στον Μπεν. Στην αρχή έκλαψε και μετά η μαριονέτα τον βοήθησε να κρατήσει ζωντανές τις αναμνήσεις του φίλου του: δεν είναι ο Μπεν, αλλά του μοιάζει. Ξαπλωμένος πάνω του, μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται τις ιδιαίτερες στιγμές που περάσανε μαζί.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top