29η συνεχόμενη χρονιά:Τα Λαμπραντόρ Ριτρίβερ ανακηρύχθηκαν ως τα δημοφιλέστερα σκυλιά και οι φώτο αυτές το αποδεικνύουν

Ιστορίες Ζώων

Τα Λαμπραντόρ Ριτρίβερ συνεχίζουν το νικηφόρο σερί τους ως η αγαπημένη ράτσα σκύλων της Αμερικής για 29η συνεχή χρονιά.

Τα νο.1 σκυλιά παγκοσμίως

Αυτή η πανέμορφη φυλή κατατάσσεται στην κορυφή του καταλόγου του American Kennel Club για σχεδόν τρεις δεκαετίες – ένα πραγματικά εντυπωσιακό ρεκόρ.

Δεν υπάρχει άλλη φυλή που να έχει καταφέρει να παραμείνει στην πρώτη θέση για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι περίεργο που το Λαμπραντόρ Ριτρίβερ συνεχίζει να κερδίζει χρόνο με το χρόνο.

Τα Λαμπραντόρ Ριτρίβερ είναι μια εξαιρετικά ευπροσάρμοστη ράτσα που είναι κατάλληλη για κυνήγι, ιχνηλασία, εκπαίδευση υπακοής, επίδειξη και κατάδυση στην αποβάθρα, ενώ είναι επίσης εξαιρετικά οικογενειακά σκυλιά.

” Αυτή είναι μια ράτσα που κάνει τα πάντα και πρέπει να είναι με τους ανθρώπους της “, δήλωσε η έμπειρη εκτροφέας Erin Hemlon-Hall σε συνέντευξή της στην American Kennel Club.

Άλλες φυλές στην πρώτη δεκάδα του καταλόγου του μητρώου είναι, με φθίνουσα σειρά: Γερμανικός Ποιμενικός Σκύλος, Γκόλντεν Ριτρίβερ, Φεντς Μπουλντόγκ, Μπουλντόγκ, κανίς, μπιγκλ, ροτβάιλερ, Γερμανικό Κοντότριχο Πόιντερ και Πεμπρόκ Ουέλς Κόργκι.

Οι πρώτες τρεις φυλές είναι όλες οι αγαπημένες των οπαδών εδώ και πολλά χρόνια και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κατάφεραν να παραμείνουν στην κορυφή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα– είναι όλες τους ευέλικτες και, κυρίως, φιλικά και πιστά σκυλιά.

Ο ευγενής χαρακτήρας τους

Το Λαμπραντόρ Ριτρίβερ καταγράφηκε για πρώτη φορά ως επίσημη φυλή από το AKC το 1917 και είναι γνωστό για τη σταθερή, ευγενική και φιλική ιδιοσυγκρασία του.

Πρόκειται επίσης για δραστήρια και ενεργητικά σκυλιά που είναι πάντα έτοιμα για λίγη άσκηση ή ενεργητικό παιχνίδι.

Είναι επίσης ιδιαίτερα έξυπνα και δεκτικά στην εκπαίδευση, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετικά κατάλληλα για κυνήγι.

Επίσης, έχουν εκτραφεί ώστε να έχουν “μαλακό στόμα” που τους επιτρέπει να ανασύρουν τα πεσμένα πουλιά χωρίς να τα καταστρέφουν.

Το ήπιο ταμπεραμέντο, η υπακοή και η ικανότητά τους να μαθαίνουν τα έχουν επίσης καταστήσει εξαιρετικά σκυλιά υπηρεσίας, και πολλοί άνθρωποι που ζουν με αναπηρίες απολαμβάνουν σήμερα τη βοήθεια ενός αφοσιωμένου και αγαπημένου Λαμπραντόρ Ριτρίβερ.

Τα στοργικά και χρήσιμα αυτά κουτάβια αξίζουν σίγουρα να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν την τάση και την επόμενη χρονιά.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top