Τα μεγαλύτερα κατοικίδια ζώα που υπάρχουν – Απίστευτες εικόνες που δεν θα πιστεύετε

Ιστορίες Ζώων

Πλέον, οι περισσότερες οικογένειες και τα περισσότερα σπίτια έχουν από ένα κατοικίδιο. Υπάρχουν και μερικοί άνθρωποι που προτιμούν να έχουν ένα λιγότερο συνηθισμένο ζώο για κατοικίδιο.

Ωστόσο, πόσο μεγάλο μπορεί να είναι ένα συνηθισμένο ζώο, όπως είναι τα κουνέλια και οι σκύλοι; Πίστεψε με το ύψος και το βάρος τους μπορεί να είναι ίδιο με τον μέσο άνθρωπο.

Δείτε τα 10 μεγαλύτερα σε μέγεθος κατοικίδια 

Darius το κουνέλι

Ένα ασυνήθιστο κουνέλι με το όνομα Darius. Έχει μήκος 1 μέτρο και 24 εκατοστά, ενώ ζυγίζει 23.6 κιλά. Το συγκεκριμένο κουνέλι ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο και η ιδιοκτήτρια του ισχυρίζεται ότι τρώει 2.000 καρότα και 700 μήλα το χρόνο.

Ralph το κουνέλι

Αν πιστεύεις ότι μόνο ο Darius έχει βγει σε τέτοιο εξωπραγματικό μέγεθος κάνεις λάθος. Ο Ralph ζει επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και ζυγίζει πολύ περισσότερο. Μάλλον κάτι έχει το νερό εκεί και αυτό το υπέροχο κατά τ’άλλα κουνέλι ζυγίζει 25 κιλά.

Οι τροφές του όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια του κοστίζουν περίπου 90 δολάρια τη βδομάδα, οπότε όπως καταλαβαίνεις ο Ralph μάλλον τρώει περισσότερο από εσένα!

Ο μεγάλος Jake

Τι πιο φυσιολογικό να δεις ένα ψηλό άλογο παρά ένα τόσο υπερβολικό κουνέλι, αλλά και πάλι ο Τζέικ είναι Τε-ρά-στι-ος. Από την στιγμή που γεννήθηκε ήταν πολύ ανεπτυγμένος, αλλά πλέον έχει φτάσει το ύψος ενός από τους πιο ψηλούς μπασκετμπολίστες. Το ύψος του είναι 2 μέτρα και 10 εκατοστά ενώ το βάρος του είναι περίπου 273 κιλά. Αν πέσει επάνω σου απλά την έβαψες!

Ulric ο γάτος

Όταν σκεφτόμαστε να μιλήσουμε για έναν χοντρό γάτο τον παρομοιάζουμε πάντοτε με τον Γκάρφιλντ. Σε καμία περίπτωση όμως ο Γκάρφιλντ δεν ζύγιζε όσο το Ulric, ο οποίος είναι 13 κιλά και 64 γραμμάρια. Μάλλον ο συγκεκριμένος γάτος θα τρομάζει και θα κυνηγάει τα σκυλιά της γειτονιάς αντί να συμβαίνει το αντίθετο.

Bandit το ρακούν

Πρόκειται για τον Bandit, ένα ρακούν το οποίο ζυγίζει 34 κιλά. Ο λόγος που πήρε όλα αυτά τα κιλά ήταν επειδή υπέφερε από πρόβλημα θυρεοειδούς όταν ήταν νεότερος. Όταν του έκανε όμως την επέμβαση ο γιατρός ήταν ήδη αργά για να τα χάσει.

Gibson το ψηλότερο σκυλί στον κόσμο (2004)

Δυστυχώς, ο Gibson είναι το μόνο ζωάκι που δεν ζει σήμερα. Το 2004 πήρε τον τίτλο του ψηλότερου σκυλιού στον κόσμο και το 2009 πέθανε. Το ύψος του ήταν ένα μέτρο και 7 εκατοστά και όπως μπορείς να υποθέσεις στα μάτια των μικρών παιδιών έμοιαζε με άλογο.

Zorba το μαστίφ από το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Zorba όταν σηκώνεται στα πίσω πόδια του φτάνει τα 2.5 μέτρα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να περάσει ακόμη και τον πιο ψηλό μπασκετμπολίστα. Πλησιάζει το άλογο που είδαμε προηγουμένως, με την μόνη διαφορά ότι είναι πιο ελαφρύς καθώς ζυγίζει 156 κιλά.

Sammy η χελώνα

Ίσως έχει τύχει να ξανά δούμε μια μεγάλη χελώνα αλλά καμιά δεν παίζει να ζυγίζει 51 κιλά. Όσο διάσημη είναι όμως η χελώνα άλλο τόσο είναι και ο ιδιοκτήτης της ο οποίος είναι ο Κόλιν Κάπερνικ, παίκτης αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Ο τεράστιος George

Ο Γερμανικός Μολοσσός που έχει παίξει πολύ σε διαφημίσεις λόγω του ύψους του το οποίο είναι ένα μέτρο και δέκα εκατοστά όταν στέκεται και στα 4 πόδια του. Το 2010 μπήκε στο βιβλίο Guinness σαν ο ψηλότερος σκύλος.

Gary το καπιμπάρα

Το καμπιμπάρα με το όνομα Gary κατοικεί στο Τέξας με την οικογένειά του και έχει φτάσει τα 51 κιλά. Το γιγαντιαίο αυτό τρωκτικό ζει στην Βενεζουέλα και το ζευγάρι που το έχει το φροντίζει σαν παιδί του.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top