Τεμπέλικο κουτάβι αστυνομίας κοιμάται σε όλη την τελετή ορκωμοσίας του

by Δημήτρης Παπαδόπουλος

Η Δευτέρα ήταν μια μεγάλη μέρα για το νέο σκύλο K-9 του αστυνομικού τμήματος του Μπρίστολ, τον Brody. Το κουτάβι 12 εβδομάδων ξύπνησε νωρίς για την τελετή ορκωμοσίας του – και στη συνέχεια κατάφερε να κοιμηθεί σε όλη τη διάρκεια της τελετής.

“Παίζει πολύ σκληρά και κοιμάται πολύ σκληρά”, δήλωσε στο The Dodo ο αστυνομικός Keith Medeiros, ο χειριστής του Brody. “Όταν δεν παίζει, κοιμάται, κάτι που είναι κάπως δύσκολο γιατί κοιμάται πολύ”.

Η ιστορία του Brody

Αρχικά, το αστυνομικό τμήμα σκεφτόταν να προσλάβει έναν σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ή βομβών, όταν ο Medeiros, ο υπεύθυνος σχολικών πόρων, πρότεινε να προστεθεί ένας σκύλος θεραπείας στη δύναμη.

Ο Brody εντάχθηκε στον αστυνομικό Medeiros στα μέσα Μαρτίου και, αρχικά, φάνηκε ότι ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος τους. “Θέλεις να εκτεθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους”, δήλωσε ο Medeiros. “Και προσπαθώ να το κάνω αυτό, ενώ παράλληλα εξασκώ την κοινωνική αποστασιοποίηση”.

Αλλά όπως αποδείχθηκε, ο Brody έφτασε ακριβώς όταν τον χρειαζόταν περισσότερο. “Οι άνθρωποι είναι πραγματικά αγχωμένοι, ειδικά στην επιβολή του νόμου”, δήλωσε ο Medeiros. “Απλά μπαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα με τον Brody, οι άνθρωποι αμέσως χαμογελούν, αμέσως μπαίνουν σε μια καλύτερη θέση. Θέλουν να τον χαϊδέψουν, θέλουν να τον αγκαλιάσουν και αυτό είναι κάτι πολύ καλό”.

Ο Brody δεν χρειάζεται καν να έχει τα μάτια του ανοιχτά για να είναι μια δουλειά που έγινε καλά.

Την ημέρα της τελετής ορκωμοσίας του, ο Brody έδειξε πόσο άνετα αισθανόταν γύρω από τους νέους του συναδέλφους: “Τον βάλαμε κάτω στο γραφείο και ήταν τόσο άνετα που ξάπλωσε και αποκοιμήθηκε”, δήλωσε ο Medeiros.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το αξιολάτρευτο βίντεο εδώ:

Το αστυνομικό τμήμα δημοσίευσε ένα απόσπασμα της τελετής στο Facebook και από τότε το έχουν δει 63.000 φορές, αποδεικνύοντας ότι ο Brody κάνει ήδη εξαιρετική δουλειά στο να φτιάχνει τη διάθεση των ανθρώπων.

Αν και ο Medeiros αναγνωρίζει ότι πιθανώς θα ήταν καλύτερα αν ο Brody ήταν ξύπνιος, δεν τον πείραξε να πάρει τον όρκο για το κουρασμένο κουτάβι. Ήταν μια τελετή ορκωμοσίας για τον Medeiros, αλλά ήταν μια τελετή ορκωμοσίας για τον Brody που κοιμόταν.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr