Θα γίνουν αχώριστοι: Αδέρφια γάτες δένονται με το να κουβεντιάζουν σε ένα έντομο μαζί και έχουμε ξετρελαθεί

Ιστορίες Ζώων

Ένα από τα όμορφα πράγματα σχετικά με την κατοχή κατοικίδιων ζώων είναι ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να δεθείτε μαζί τους. Είτε παίζετε μαζί με το αγαπημένο τους παιχνίδι είτε τους κάνετε ένα πολύωρο μασάζ, σχεδόν οτιδήποτε κάνετε με το κατοικίδιό σας θα ενισχύσει τη σύνδεσή σας.

Όπως αποδεικνύεται, το ίδιο ισχύει και για τον δεσμό μεταξύ των κατοικίδιων ζώων!

Ορισμένα ζώα θα κοιμηθούν μαζί, ενώ άλλα θα περιποιηθούν το ένα το άλλο. Πού και πού, θα δείτε ένα ζευγάρι που σπάνια φεύγει το ένα από το πλευρό του άλλου!

Ο Cowboy και ο Bebop είναι το τέλειο παράδειγμα ενός ζευγαριού που είναι αχώριστοι. Αυτές οι γάτες διάσωσης δεν χορταίνουν η μία την άλλη και όπου πηγαίνει η μία, συχνά ακολουθεί και η άλλη. Σε αυτό το βίντεο από την ιδιοκτήτρια των γατών, την Carmen, το δυναμικό δίδυμο επιδεικνύει τις φωνητικές του ικανότητες καθώς κουβεντιάζουν μαζί σε ένα έντομο.

@karmiferousThe bug turned out to be a bee 😅

♬ A Little Mischief – Mark Ross

Η Carmen, AKA @karmiferous, κατέγραψε την τέλεια στιγμή!

Αυτά τα περίεργα γατάκια είναι συγκεντρωμένα στο έντομο στο σπίτι, αλλά οι φανατικοί θαυμαστές τους δεν μπορούν να χορτάσουν τις ίδιες τις γάτες.

Αρκετοί σχολιαστές επαινούν τα εμπνευσμένα από τα anime ονόματα του διδύμου και πρέπει να παραδεχτούμε -είναι τόσο έξυπνα! Έχουν πάρει τα ονόματά τους από τη σειρά Cowboy Bebop, αν και δεν είναι εύκολο να καταλάβει κανείς αμέσως ποιος είναι ποιος. Αποδεικνύεται ότι ο Cowboy είναι η πορτοκαλί και λευκή γάτα και ο Bebop είναι η γκρι και λευκή γατούλα. Ποια είναι η αγαπημένη σας;

“Συγγνώμη; Είναι Ο Cowboy και ο Bebop από τη διάσωση της Μαίρης;” ρώτησε ο θεατής @arduncan111990.Λόγω της σκληρής δουλειάς του καταφυγίου, αυτές οι γάτες διάσωσης ευημερούν με την Carmen!

Αφού ξεπεράσαμε το συγκινητικό παρελθόν των γατών, έγινε δύσκολο να μην αναρωτηθούμε για την φλυαρία τους. Οι γάτες κάνουν όλων των ειδών τους ήχους, αλλά αυτή είναι στην πραγματικότητα μια κυνηγετική συμπεριφορά, οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι γάτες έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στο έντομο… το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν μια μέλισσα! Η Carmen δεν τράβηξε βίντεο λέγοντας ότι κάποιος τσιμπήθηκε, οπότε φαίνεται ότι το έντομο κατάφερε να βγει με ασφάλεια από το σπίτι.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top