Θα σας φτιάξει τη μέρα: Αξιολάτρευτο βίντεο κουταβιού Frenchie που κοιμάται κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ιστορίες Ζώων

Αν ψάχνετε για μια καθημερινή δόση γλύκας, αυτή είναι! Το Frenchies.baby μοιράστηκε αυτό το αξιολάτρευτο βίντεο και δεν μπορώ να χορτάσω αυτό το μωρό που κοιμάται!

Ο μικρούλης φαίνεται να είναι νέο κουτάβι, και όπως κάνουν όλα τα μωρά, κοιμάται. Υποθέτω ότι οι ιδιοκτήτες του τον έβαλαν έτσι στον καναπέ και φαίνεται πολύ άνετος. Θέλω να φιλήσω αυτό το προσωπάκι!

@frenchie.f.amily #french #animals #pet #frenchies #pets #petsoftiktok #frenchiebaby #cute #cutebaby #pup #frenchbulldog #puppy #puppy #frenchies #puppies #puppytiktok #frenchiepuppies #dog #doggo #frenchiepuppy #doglove #fun #funnyvideo #dogsoftiktok #foryou #fyp ♬ nhạc nền – French Bulldog Family

Το νέο κουτάβι γαλλικό μπουλντόγκ της @Frenchie.baby είναι πολύ χαριτωμένο!

Αυτό που θα ήταν ακόμα καλύτερο είναι να μπορούσαμε να δούμε το μωρό με όλα τα αδέρφια του παρατεταγμένα δίπλα του και όλα να κοιμούνται. Αυτό θα ήταν πάρα πολύ!

@frenchie.f.amily #french #animals #pet #frenchies #pets #petsoftiktok #frenchiebaby #cute #cutebaby #pup #frenchbulldog #puppy #puppy #frenchies #puppies #puppytiktok #frenchiepuppies #dog #doggo #frenchiepuppy #doglove #fun #funnyvideo #dogsoftiktok #foryou #fyp ♬ nhạc nền – 𝐅𝐫𝐞𝐧𝐜𝐡𝐢𝐞𝐬.𝐛𝐚𝐛𝐲

Από τα χιλιάδες σχόλια που άφησαν για το χαριτωμένο κουτάβι, οι περισσότεροι άνθρωποι είπαν απλώς πόσο χαριτωμένο είναι

Και έχουν δίκιο! Πολλοί άνθρωποι, όπως ο @Cheye72, είπαν: “Τον θέλω!!!”  και η @Abigail Eek Tremblay πρόσθεσε, “OMG ναι! Το πνευματικό μου ζώο!”

Όπως τα μωρά, έτσι και τα νέα κουτάβια χρειάζονται πολύ ύπνο, περίπου 18-20 ώρες όταν είναι τόσο μικρά. Βοηθά στη σωματική και πνευματική τους ανάπτυξη, οπότε αφήστε τα νέα κουτάβια να κοιμούνται όσο θέλουν. Επίσης, όπως και τα μωρά, τα κουτάβια είναι πολλή δουλειά και απαιτούν πολύ από το χρόνο και την προσοχή σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε και τα δύο, αν σκέφτεστε να φέρετε στο σπίτι ένα νέο κουτάβι. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα, και πριν το καταλάβετε, θα τρέχουν τριγύρω απαιτώντας προσοχή και αναζητώντας κάποιον για να παίξουν!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top