Θα την ευγνωμονεί για πάντα: Γατάκι είναι τόσο χαρούμενο που μια γυναίκα επιστρέφει για να του σώσει τη ζωή

by Έφη Αθανασίου

Μια γυναίκα, βρήκε μια αδέσποτη γάτα κουλουριασμένη στο δρόμο. Άρχισε να κλαίει, κι εκείνη πήγε αμέσως κοντά της.

Η Gissell,  εθελοντής για το NYCCC, τον βρήκε και του πήρε φαγητό.

Διαβάστε την ιστορία του Crookshanks

Όταν έφτασε, είδε τη γάτα κουλουριασμένη μπροστά σε ένα καταφύγιο αστέγων. Αμέσως, ξύπνησε με τη φωνή της και την πλησίασε. Ήταν εξαιρετικά φιλικός και ήθελε απλώς την προσοχή.

Η Gissell κατάλαβε αμέσως ότι δεν ανήκε στον δρόμο και ξεκίνησε μια αποστολή διάσωσης για να τον πάει σε ένα οίκο ανάδοχωνΌταν επέστρεψε στο ίδιο σημείο με περισσότερο φαγητό, στην αρχή, δεν είδε τη γάτα.

Του φώναξε και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, εκείνος ήρθε τρέχοντας σαν να ήταν ενθουσιασμένος που έβλεπε έναν παλιό φίλο.

Πώς υιοθετηθηκε το γατάκι

“Είμαι εδώ για να σε πάρω σήμερα. Σήμερα είναι η μέρα σου. Περίμενες αρκετό καιρό”, είπε ο Γκίσελ στην τιγρέ γάτα.Τον έφερε στο σπίτι και επικοινώνησε με την Little Wanderers NYC, μια τοπική ομάδα διάσωσης, για βοήθεια.«Δεν χρειάζεται ποτέ να περάσω από αυτό το καταφύγιο και να δω αυτή τη γάτα κουλουριασμένη ξανά με αυτόν τον καιρό», είπε. «Αυτή η γάτα ήταν πολύ φιλική για να είναι στο δρόμο».

Η Μελίνα Ναστάζια (@Jacksalempoppyplusfosters), μια ανάδοχη εθελόντρια του Little Wanderers NYC, ήρθε για να βοηθήσει.”Λόγω του μεγέθους της , η ομάδα διάσωσης του υπέθεσε ότι ήταν μια έγκυος μαμά γάτα! Αποδεικνύεται ότι είναι ένα πολύ μεγάλο στειρωμένο αγόρι όμως τελικά”, είπε η Μελίνα στο Love Meow.

“Είχε μερικά ακάρεα αυτιών και ψύλλους που φροντίσαμε αμέσως. Φαίνεται πολύ ευγνώμων που βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο, κάτι που εκφράζει με δυνατά γουργουρητά.”

Πήρε το όνομα Crookshanks και είναι έξι ετών. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ανακαλύψει η ανάδοχη οικογένεια την κλίση του στον κόσμο. «Του αρέσει να χώνει το κεφάλι του στο στήθος ή στην κοιλιά μου για αγκαλιές», πρόσθεσε η Μελίνα

Ο πρώην αδέσποτος γάτος απολαμβάνει να βλέπει τις άλλες γάτες από το παράθυρο και να κρύβεται κάτω από την κουβέρτα.

“Το να είσαι άστεγος στους δρόμους του Μπρούκλιν δεν είναι εύκολο και ο χειμώνας έρχεται. Είναι κούκλος και έτοιμος για αγάπη”, έγραψε η Little Wanderers NYC.Το γλυκό τιγρέ δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχεί για φαγητό και στέγη.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr