Θα τρελαθείτε με αυτά τα κουτάβια: Πως περνάει την πρωινή τους ρουτίνα μια μαμά μαζί με τα κουτάβια της

by Γιάννης Φιλίππου

Αν έχετε κάνει scrolling στο TikTok για την καθημερινή σας δόση αξιολάτρευτου, πιθανώς να έχετε δει αυτό το συγκλονιστικό βίντεο από την @kaelimaee που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και δείχνει το πρώτο πρωινό τους με τον Murphy, το νέο τους κουτάβι Golden Retriever.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι αγκαλιές και το κούνημα της ουράς που μας τράβηξε την προσοχή – αυτό το βίντεο είναι ουσιαστικά το “Puppy Care 101” που μετατράπηκε σε μια πρωινή ρουτίνα. Και επιτρέψτε μου να σας πω ότι μας κάνει όλους να ευχόμαστε να υπάρχει μια μέρα “φέρτε το σκύλο σας στη δουλειά”.

Η πρωινή ρουτίνα ενός κουταβιού

Στη συνέχεια, ακολουθεί το πρωινό. Ο Μέρφι μασουλάει λίγη κροκέτα σαν να έχει μια γεμάτη μέρα μπροστά του – γιατί έχει! Στη συνέχεια, πηγαίνει στο παχνί του, όπου μαθαίνει ότι αυτό το νέο σπίτι θα είναι πολύ διασκεδαστικό.Τώρα, ετοιμαστείτε για υπερβολική δόση χαριτωμενιάς. Ο Murphy βοηθάει στο σημαντικό έργο του να ξυπνήσει τον άνθρωπο μπαμπά του. Και ας είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχει καλύτερο ξύπνημα από μια γούνινη μπάλα γεμάτη απεριόριστη αγάπη και ενέργεια. Ακολουθεί ο ύπνος, δίνοντας στον Murphy την απαραίτητη ξεκούραση πριν από την προπόνηση.

Αλλά δεν είναι μόνο μεσημεριανοί ύπνοι και τσιμπολογήματα. Ο ήρωάς μας στο TikTok δημιουργεί ακόμη και ένα DIY χαλάκι γλύψιμο για να κρατάει τον Murphy σε πνευματική διέγερση. Για τους μη μυημένους, τα χαλάκια γλειψίματος μπορούν να είναι φανταστικά για να κρατούν το κουτάβι σας απασχολημένο και να βοηθούν στην πέψη.

@kaelimaee first morning with murphy!! he’s doing so good🥹🐾☁️🤍 #morning #morningroutine #puppymorningroutine #newpuppy #puppy #puppyroutine #asmr #cute ♬ original sound – kaeli mae

Ποιο είναι λοιπόν το συμπέρασμα για να κάνετε ένα κουτάβι να νιώσει σαν μέλος της οικογένειας τις πρώτες 24 ώρες;Ένα μείγμα ρουτίνας και εξερεύνησης είναι το κλειδί.

Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι το νέο σας κουτάβι θα εξοικειωθεί με το περιβάλλον του και θα μπορεί να αναγνωρίσει έναν ασφαλή χώρο – όπως ένα κλουβί ή ένα κλουβί. Φροντίστε επίσης να τα λούζετε με αγάπη και να τα συνηθίσετε σε ένα καθορισμένο πρόγραμμα και αφήστε τα χάδια να ρέουν ελεύθερα.

Είτε είστε για πρώτη φορά γονιός κουταβιού είτε προσθέτετε άλλο ένα τετράποδο μέλος στην οικογένειά σας, αυτό το TikTok μας προκαλεί όλα τα συναισθήματα.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr