Θέλουμε και εμείς ένα κόκκινο πάντα: Ενθουσιασμένο κόκκινο πάντα που παίζει με φίδι είναι ότι πιο διασκεδαστικό για να δεις

by Μυρσίνη Καραμαούνα
κόκκινο πάντα

Αν ψάχνετε για κάτι που θα σας κάνει να χαμογελάσετε, το βρήκατε! Ο ζωολογικός κήπος @The Potawatomi Zoo δημοσίευσε το πιο χαριτωμένο βίντεο από ένα ενθουσιασμένο κόκκινο πάντα που παίζει με το φίδι παιχνίδι του και θέλουμε κι άλλο!

Ο ζωολογικός κήπος βρίσκεται στη βόρεια Ιντιάνα και έχει μερικούς πολύ ωραίους κατοίκους, συμπεριλαμβανομένου αυτού του κόκκινου πάντα που ονομάζεται Raya. Είναι σούπερ ενθουσιασμένη και παιχνιδιάρα, και μπορείτε να πείτε ότι αγαπάει το μικρό πράσινο φιδάκι της.

@thepotawatomizoo Ever seen a red panda with the zoomies? Well, now you have! It isn’t common for red pandas to be so comfortable with people. Raya was hand raised by Jami, so they have an incredible and unique relationship. #potawatomizoo #redpanda #zoo #zooborns #zoobaby ♬ Funny Song – Cavendish Music

Το μόνο πράγμα που θα έκανε αυτό το βίντεο καλύτερο είναι αν υπήρχε περισσότερη Raya για να παρακολουθήσετε!

Ο ζωολογικός κήπος @The Potawatomi Zoo αναφέρει στη λεζάντα του ότι δεν είναι συνηθισμένο για τα κόκκινα πάντα να είναι τόσο άνετα με τους ανθρώπους. Η Raya ανατράφηκε από τον Jami, οπότε η σχέση τους είναι αρκετά μοναδική. Ευτυχώς για εμάς, ο ζωολογικός κήπος μοιράζεται τις δραστηριότητες της Raya για να τις δούμε όλοι μας.

Μου έφτιαξε τη μέρα!

Δεν υπήρχαν πολλά σχόλια, αλλά ο κόσμος λάτρεψε το βίντεο. Η @GilzNug είναι όλοι μας όταν είπε: “Θέλω να παίξω με τα κόκκινα πάντα!”. Η @Airi έμεινε έκπληκτη: “Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο παιχνιδιάρικα! Πόσο γλυκό!” Ο ζωολογικός κήπος απάντησε: “Δεν είναι πάντα, αλλά η Raya είναι μόνο 2 ετών και είναι ένα ιδιαίτερα ανόητο μωρό!”. Η @ciara s με έκανε να γελάσω με το σχόλιό της: “Θα σας πληρώσω για να με αφήσετε να κάνω αυτή τη δουλειά”.
Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, τα κόκκινα πάντα δεν είναι συνήθως φιλικά και μπορούν να γίνουν αρκετά βίαια όταν νιώθουν ότι απειλούνται. Σίγουρα δεν θα ήταν καλό κατοικίδιο, γι’ αυτό και το να βλέπω πόσο παιχνιδιάρα και φιλική ήταν η Raya σε αυτό το βίντεο ήταν απροσδόκητο. Ελπίζω να παραμείνει έτσι!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr