Θλίψη για όλους μας: Πέθανε ο Πίνκι που μαχαιρώθηκε ενώ υπερασπιζόταν το σπίτι του

Ιστορίες Ζώων

Ένας σκύλος ήρωας, ένα τσιουάουα που δεν δίστασε να τα βάλει με αδίστακτους ληστές για να προστατέψει το σπίτι του. Εκείνοι τον τρύπησαν με τσουγκράνα κήπου και ο Πίνκι δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή.

Η ανακοίνωση των κηδεμόνων του

Μια από τις ακίδες είχε τρυπήσει τη σπονδυλική στήλη του, διαπερνώντας την μέχρι να φτάσει σε έναν όρχι, μια άλλη είχε τραυματίσει ένα πόδι. Μετά τη θαρραλέα χειρονομία, το κουτάβι αιμορραγούσε και πονούσε: είχε διασωθεί και είχε υποβληθεί σε μια λεπτή χειρουργική επέμβαση. Φοβόταν για την επιβίωσή του και δυστυχώς, μετά από πέντε εβδομάδες αγώνα ζωής και θανάτου, πέθανε. Ο Pinky θα έκλεινε τα 3 τον Απρίλιο.

“Λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι ο Pincky μας έχασε τον αγώνα μετά από πέντε εβδομάδες μάχης για την ανάρρωσή του. Όταν έδειξε περαιτέρω βελτιώσεις, έφυγε από αυτόν τον κόσμο – είναι η θλιβερή ανακοίνωση των ιδιοκτητών του Chihuahua – Πολέμησε σαν πολεμιστής περισσότερο από μπορούσε να επιβιώσει, αλλά το κορμί του δεν άντεξε άλλο».

Η είδηση ​​έφερε τον κόσμο του διαδικτύου, που είχε παρακολουθήσει με συγκίνηση την διαδρομή του μικρού σκυλιού, στη βαθύτερη απόγνωση. Πολλά σχόλια, ειδήσεις και αναρτήσεις που είναι αφιερωμένες σε αυτόν: “Ξεκουράσου ήρωα. Φεύγεις σαν αληθινός θρύλος”, είναι ένα από αυτά. Και πάλι: «Πώς μπόρεσαν οι ληστές να χρησιμοποιήσουν ένα εργαλείο κήπου για να αμυνθούν από ένα τόσο αδύναμο ζώο;». Έκαναν επίσης ένα πορτρέτο όπου ο Pincky, είναι με φωτοστέφανο.

Η ανατριχιαστική στιγμή όταν μεταφέρθηκε στους κτηνιάτρους

Το δραματικό γεγονός είχε συμβεί στο Ναγιαρίτ, μια πολιτεία του Μεξικού στη δυτική ακτή, με θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό. Η σκηνή στην οποία βρέθηκαν οι κτηνίατροι του Animal Center Pet Shop Veterinary ήταν ανατριχιαστική: ο Πίνκι είχε φτάσει στο νοσοκομείο ακόμα με το πιρούνι κολλημένο στο μικρό του σώμα. Είχαν εξηγήσει από το κτηνιατρικό κέντρο: «Πριν από λίγες μέρες λάβαμε μια κλήση έκτακτης ανάγκης όπου είχαν διαρρήξει ένα σπίτι, αυτό το πολύτιμο κουτάβι ήθελε να υπερασπιστεί τον χώρο του χωρίς να ξέρει τι μπορούσαν να του κάνουν. Πήγαμε στο σημείο, ο Πίνκι αιμορραγούσε και πονούσε πολύ, τον ηρεμήσαμε για να μπορέσουμε να τον σηκώσουμε και να τον μεταφέρουμε». Η ανησυχία ήταν ότι η πληγή ήταν μολυσμένη.

Σύμφωνα με τους κτηνίατρους, είχε “αντιδράσει άριστα και είχε υποβληθεί σε ιατρική περίθαλψη. Ήταν πολύ γενναίος και δυνατός”. Είχε πάρει εξιτήριο. Αλλά μετά από περισσότερο από ένα μήνα, η καρδιά της απλά δεν άντεχε. Ο Πίνκι του άρεσε να παίζει με τα άλλα κατοικίδια της οικογένειάς του και με ένα μαλακό παιχνίδι πιγκουίνου. Οι ιδιοκτήτες του είναι σε απόγνωση: “Μας έχει δώσει ευτυχία, χαρά και συντροφιά. Ο Θεός να τον έχει στον παράδεισο σαν το αγγελούδι που ήταν, χάσαμε έναν γενναίο άνθρωπο”.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top