Θλίψη και δυστυχία: Κουτάβι είναι δεμένο στα κάγκελα, έχει μαζί του ένα λυπητερό σημείωμα – τελικά υιοθετήθηκε

Η θλίψη και η δυστυχία είναι συναισθήματα που μπορούν να επηρεάσουν βαθιά τον άνθρωπο και το ζωικό βασίλειο. Ένα συνηθισμένο παράδειγμα αυτού είναι ένα κουτάβι που βρίσκεται δεμένο στα κάγκελα και έχει μαζί του ένα λυπητερό σημείωμα από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του. Αν και η κατάσταση αυτή μπορεί να φανεί απελπιστική, η ελπίδα είναι πάντα εκεί. Το γεγονός ότι αυτό το κουτάβι τελικά υιοθετήθηκε δείχνει ότι πάντα υπάρχει μια ευκαιρία για αλλαγή και ανανέωση στη ζωή μας.

Ένα γλυκό κουταβάκι έμεινε ολομόναχο, εγκαταλελειμμένο , και δεμένο στα κάγκελα ενός κτιρίου

Ο κάτοικος της Φιλαδέλφεια, Πενσυλβάνια, Justin Hanley, βρήκε το σκυλί μια μέρα καθώς έβγαινε από την μπροστινή πόρτα του. Δυστυχώς, ο σκύλος έτρωγε πίτσα και το σημείωμα βρέθηκε κάτω από το χαλάκι της πόρτας.

Το σημείωμα ανέφερε: “Παρακαλώ πάρτε με σπίτι. Είμαι ένα κορίτσι που με λένε Diamond. Δεν μπορούμε πλέον να την κρατήσουμε στο σπίτι μας”.


Παρόλο που ο Hanley δεν μπορούσε να κρατήσει το κουτάβι, το έφερε γρήγορα στην πίσω αυλή του και βγήκε στο Facebook σε μια σελίδα που ονομάζεται East Falls Rants.

Το ανάδοχο σπίτι και η υιοθεσία

Η οργάνωση Don’t Bully Us (DBU) Rescue στο νότιο Νιου Τζέρσεϊ ανέλαβε να βοηθήσει και σύντομα της βρήκαν ένα ανάδοχο σπίτι. Μετονομασμένη σε Serenity, η σκυλίτσα πήγε σε έναν άνδρα ονόματι Chris King, έναν συνταξιούχο αξιωματικό των ειδικών δυνάμεων του στρατού.


Η Serenity όχι μόνο βρήκε ένα μέρος για να μείνει, αλλά μοιράστηκε το σπίτι αυτό με εννέα σκυλιά, επτά κατσίκες πυγμαίους, τη φίλη του άνδρα και τέσσερις ανθρώπινες αδελφές και αδελφούς.


Ο King αναφέρει ότι η Serenity λατρεύει να κοιμάται σε αστείες στάσεις, έχει προσαρμοστεί στην οικογένεια και της αρέσει να βρίσκεται έξω.

Ο σκύλος υιοθετήθηκε τελικά από μια οικογένεια, αλλά επέστρεψε στον King όταν τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Η καημένη η Serenity έχασε τον King και την οικογένεια.

Σε ένα ευτυχές τέλος, ο King αποφάσισε να την υιοθετήσει, ώστε η Serenity να μην χρειαστεί να ανησυχεί ποτέ ξανά. Λατρεύουμε το ευτυχισμένο τέλος. Δείτε πόσο χαρούμενη είναι η Serenity όταν ακούει τα νέα.

Εγκατάλειψη σκύλου: αποτρόπαιη πράξη

Η εγκατάλειψη σκύλου είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι λόγοι για την εγκατάλειψη μπορεί να είναι διαφορετικοί, όπως η οικονομική αδυναμία του ιδιοκτήτη, η μετακίνηση σε μια κατοικία όπου δεν επιτρέπονται κατοικίδια, ή ακόμη και η ασθένεια του σκύλου. Η εγκατάλειψη των σκύλων συνήθως οδηγεί στην ανάγκη να αναλάβουν φροντίδα από εθελοντικούς φορείς και καταφύγια για τα ζώα, προκειμένου να βρουν μια νέα οικογένεια και ένα σπίτι. Είναι σημαντικό να ενισχυθούν οι νομικές προστασίες και να εκπαιδευτεί ο κόσμος για τη σημασία της υιοθεσίας και της φροντίδας των κατοικίδιων, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των εγκαταλειμμένων σκύλων.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr