Την αγάπησαν και ας ήταν άσχημη: Η γάτα με το θλιμμένο πρόσωπο, μια σπάνια ιατρική πάθηση την ταλαιπωρεί

Οι γάτες είναι ζώα με έντονη προσωπικότητα και μοναδικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, μία συγκεκριμένη γάτα έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο για το ξεχωριστό της πρόσωπο. Είναι η γάτα με το θλιμμένο πρόσωπο, και αυτό οφείλεται σε μια σπάνια ιατρική πάθηση που την καθιστά να φαίνεται λυπημένη και καταθλιπτική συνέχεια. Παρόλο που αυτή η γάτα μπορεί να φαίνεται διαφορετική, κάποιοι άνθρωποι αποφάσισαν να την σώσουν και να της δώσουν την αγάπη και τη φροντίδα που χρειαζόταν. Αυτή η ιστορία μας υπενθυμίζει ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική και ότι κάθε ζώο, ανεξάρτητα από την εμφάνισή του, αξίζει αγάπη και φροντίδα.

Η “Νέα γάτα με το θλιμμένο πρόσωπο” έχει μόνιμα θλιμμένο πρόσωπο λόγω σπάνιας ιατρικής πάθησης

Αυτή η γάτα βρίσκεται σε ένα ευτυχισμένο μέρος παρά το γεγονός ότι έχει μόνιμα λυπημένο πρόσωπο λόγω μιας σπάνιας ιατρικής πάθησης.

Η πεντάχρονη Sushi, η οποία έχει ελαστικό δέρμα λόγω του συνδρόμου Ehlers-Danlos, βρέθηκε ως γατάκι να περιπλανιέται στους δρόμους.

Αργότερα του δόθηκε ένα σπίτι από την αναλυτή του συστήματος Larissa Yamaguchi. Η ίδια ανακάλυψε μόλις πέρυσι ότι είχε EDS, αφού διάβασε για μια παρόμοια γάτα.

Η Λαρίσα, από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, δήλωσε: “Η Λάρισα, από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, είπε ότι: “Κάποιοι άνθρωποι σοκάρονται ή φοβούνται, άλλοι αγαπούν το πρόσωπό του με την πρώτη ματιά και άλλοι γελούν”.

Η περίπτωσή του έχει απόηχους από την ιντερνετική αίσθηση , της Αριζόνα, αλλά φαινόταν θλιμμένος λόγω της υποδόριας δαγκωματιάς και του νανισμού.

H πάθηση της θλιμμένης γάτας

Η Larissa πρόσθεσε: “Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια για να μάθουμε ότι ο Sushi είχε EDS. Ξόδεψα 1.082 δολάρια και χρησιμοποίησε πολλά διαφορετικά φάρμακα, αλλά τίποτα δεν βοήθησε.

“Αφού βρήκαμε μια παρόμοια γάτα στο διαδίκτυο, βρήκαμε έναν δερματολόγο για γάτες και ήταν μεγάλο σοκ ακόμα και για εκείνη. “Είπε ότι η τελευταία φορά που είδε μια γάτα σαν τη Sushi ήταν πριν από περισσότερα από 10 χρόνια! “Φοβήθηκα, αλλά μετά μάθαμε ότι μπορούσαμε να το χειριστούμε και ότι δεν ήταν θανατηφόρο“.

Τι προκαλεί αυτή η πάθηση;

Η πάθηση σημαίνει ότι ο Sushi έχει εξαιρετικά ξηρό και φαγούρα στο δέρμα και χρειάζεται τακτική ενυδάτωση, διαφορετική διατροφή, ρούχα και μαλακά κολάρα.

Η Λαρίσα δήλωσε: “Ο Σούσι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχω δει ποτέ: “Το EDS επηρεάζει κάθε ζώο με μοναδικό τρόπο. Το δέρμα του προσώπου του Sushi είναι πολύ εύκαμπτο, ειδικά στα μάγουλά του, αλλά και στα χέρια του.

“Μπορεί να επηρεάσει όργανα και αρθρώσεις, αλλά στην περίπτωση του Sushi, επηρεάζει μόνο το εξωτερικό του δέρμα. “Το κύριο πρόβλημα είναι το ψυχαναγκαστικό ξύσιμο, επειδή το σύνδρομο κάνει το δέρμα του ξηρό και φαγούρα, οπότε συχνά προσπαθεί να ξύσει τα εύθραυστα μέρη”.

Η ιστορία της πεντάχρονης Sushi είναι μια ακόμα υπενθύμιση για τη σημασία της αλληλεγγύης και της φροντίδας για τα ζώα που έχουν ανάγκη. Παρά τη σπάνια πάθησή της και τα δυσάρεστα γεγονότα που τη βρήκαν να περιπλανιέται στους δρόμους, η Sushi είχε την τύχη να συναντήσει ανθρώπους που της παρείχαν την απαραίτητη φροντίδα και αγάπη. Μέσα από αυτή την ιστορία, μας δείχνεται πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ενεργοί υποστηρικτές των ζώων που έχουν ανάγκη, και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να δώσουμε στις αδύναμες φωνές των ζώων μια δίκαιη ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr