Το Διαδίκτυο ερωτεύεται σκύλο μπόξερ που δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί σαν σκύλος

by Μ. Καραμάνδου

Όλοι οι σκύλοι έχουν τον ιδιαίτερο τρόπο τους να κάνουν τους ιδιοκτήτες τους να γελούν και ένα σκυλάκι, συγκεκριμένα, το έχει πετύχει, καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να είναι σκύλος.

Η χρήστης του Reddit Trisarahtops753 μοιράστηκε φωτογραφίες του σκύλου της με το όνομα Wicket σε μια ανάρτηση στις 11 Φεβρουαρίου στο subreddit r/Boxers. Με την πρώτη ματιά στη σειρά φωτογραφιών, οι θεατές δεν μπορούν παρά να γελάσουν.

Ο Wicket το μπόξερ ήταν ανάποδα στον καναπέ και κουνιόταν με την πιο χαριτωμένη πιτζάμα. Ο ιδιοκτήτης έγραψε στα σχόλια ότι ο Wicket κάνει αυτό, ή κάτι παρόμοιο, κάθε πρωί χωρίς να κουνιέται για τουλάχιστον 10 λεπτά. Σίγουρα δεν είναι η τυπική πρωινή ρουτίνα για έναν σκύλο. Στη συνέχεια, όλες οι φωτογραφίες μετά από αυτό δείχνουν τον Wicket σε ξεκαρδιστικές στάσεις και όλο ζεστασιά σαν έντομο σε χαλί.

Η λεζάντα γράφει: “Είμαι πεπεισμένος ότι κατοικείται από ένα άγνωστο εξωγήινο είδος που δεν ξέρει πραγματικά πώς να σκύλος”.

Η ιδιοκτήτρια δήλωσε μέσω του Reddit ότι αμφιβάλλει αν είναι καν δυνατόν να μάθει ο Wicket να είναι σκύλος. Ο Wicket κάνει τα δικά της πράγματα και μπορεί να είναι πολύ πεισματάρα.

“Είναι τόσο παράξενη”, είπε. “Προσπαθώ να παίξω μαζί της φέρετρο, αλλά της αρέσει μόνο μια μπάλα και την έχασε, οπότε τώρα δεν έχει σημασία πόσες μπάλες αγοράζω, θα την κυνηγήσει και μετά, όταν φτάσει και την μυρίσει και διαπιστώσει ότι δεν είναι η σωστή μπάλα, απλά θα φύγει”.

Ο κατάλογος συνεχίζεται και συνεχίζεται. Ο Wicket θα απαιτεί τη θερμαινόμενη κουβέρτα όποτε τη χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης της. Αντί να τρώει μπισκότα, θα παίξει μαζί τους.

Ενώ αυτός ο ιδιοκτήτης είναι πεπεισμένος ότι ο Wicket είναι κάποιο είδος εξωγήινου είδους, άλλοι χρήστες του Reddit γνωρίζουν ότι πρόκειται για τυπική συμπεριφορά μπόξερ.

Ένα άτομο έγραψε: “Δεν ξέρει πώς να είναι σκύλος. Αλλά φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά πώς να είναι ‘μπόξερ'”.

Ένας άλλος χρήστης συνέκρινε τα μπόξερ με τις μεγάλες γάτες.

Ο ιδιοκτήτης συμφώνησε και είπε ότι αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τον Wicket, καθώς ζει με γάτες στο σπίτι.

“Έχει πολλές συμπεριφορές που μοιάζουν με γάτες, επειδή μεγάλωσε με γάτες, όπως το να κοιμάται στην κορυφή/πίσω πλευρά του καναπέ, να προτιμά τα παιχνίδια γάτας από τα παιχνίδια σκύλου, να πηδάει στους πάγκους και τα τραπέζια της κουζίνας, να ‘γουργουρίζει’ όταν παίζει”, ανέφερε ο δημιουργός στα σχόλια.

Τα μπόξερ είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα ενεργητικά και παιχνιδιάρικα σκυλιά. Η Αμερικανική Λέσχη Κένελ αναφέρεται στη ράτσα σκύλων ως έξυπνη, σε εγρήγορση, μερικές φορές ανόητη και πάντα θαρραλέα.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr