Το Γκόλντεν Ριτρίβερ έσωσε τη ζωή ενός άνδρα που έσπασε το λαιμό του και παρέμεινε στο έδαφος παγωμένος μέχρι θανάτου

by Έφη Αθανασίου

Γνωρίστε την Kelsey, ένα γκόλντεν ριτρίβερ που αποδεικνύει ακριβώς γιατί τα σκυλιά είναι πραγματικά οι καλύτεροι φίλοι μας.

Ο άνθρωπός του, ο Μπομπ από το Μίσιγκαν, γλίστρησε μια μέρα στον πάγο και έσπασε τον αυχένα του ακριβώς έξω από το σπίτι του.

Οι κρίσιμες στιγμές του Μπομπ και το ατύχημα

“Φώναζα για βοήθεια, αλλά ο πλησιέστερος γείτονάς μου είναι περίπου ένα τέταρτο του μιλίου μακριά και ήταν 10:30 το βράδυ“.

Έδειχνε ότι ο Μπομπ βρισκόταν σε δύσκολη θέση, αλλά ευτυχώς γι’ αυτόν, είχε στο πλευρό του τον τριχωτό φύλακα άγγελό του, “αλλά τότε ήρθε η Κέλσι μου και με έσωσε. Μέχρι το πρωί η φωνή μου είχε χαθεί και δεν μπορούσα να καλέσω σε βοήθεια, αλλά η Kelsey δεν σταματούσε να γαβγίζει”

Εκείνη την κρύα χειμωνιάτικη νύχτα, ο Μπομπ φορούσε μόνο το μακρύ του εσώρουχο, παντόφλες και ένα πουκάμισο, καθώς το μόνο που σκόπευε να κάνει ήταν να βγει από το σπίτι του για να πάρει ένα κούτσουρο για το τζάκι του.

Αντιθέτως, αυτό μετατράπηκε σε μια 20ωρη δοκιμασία όπου ο Μπομπ έμεινε παράλυτος στο χιόνι. Αν δεν υπήρχε ο τριχωτός φίλος του, οι πιθανότητες είναι ότι θα είχε παγώσει μέχρι θανάτου.

Η διάσωση του Μπομπ από την Κέλσι και η ανάρρωση του

Ο Μπομπ εξήγησε: “Ο Μπομπ δεν είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να βρει τον εαυτό του: “Γάβγιζε συνέχεια για βοήθεια, αλλά δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό μου. Με κράτησε ζεστό και σε εγρήγορση. Ήξερα ότι έπρεπε να επιμείνω και ότι ήταν επιλογή μου να μείνω ζωντανός”.

Στη 19η ώρα, ο Bob έχασε δυστυχώς τις αισθήσεις του, αλλά η Kelsey δεν το έχει παρατήσει ακόμα!

“Έκανε έναν ουρλιαχτό θόρυβο που ειδοποίησε τον γείτονά μου. Με βρήκε στις 6:30 το απόγευμα”.

Τελικά, αφού τον βρήκε ο γείτονάς του, μεταφέρθηκε κατευθείαν στο τοπικό νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Τώρα έχει αναρρώσει πλήρως και χαιρετίζει την Kelsey ως ήρωα που του έσωσε τη ζωή.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr