Το καλύτερο δώρο: Χάρισαν σε κορίτσι που χτυπήθηκε από βάρκα το κουτάβι των ονείρων της και προκαλεί συγκίνηση

Ιστορίες Ζώων

Η αδερφή του χρήστη του TikTok @sydhunt είχε μια πολύ τραυματική εμπειρία με βάρκα νωρίτερα το καλοκαίρι που κάποιοι πιστεύουν ότι είναι τυχερή ακόμα και που ζει. Η καημένη η κοπέλα βρισκόταν έξω στη θάλασσα όταν το άτομο που οδηγούσε το σκάφος έκανε απότομη στροφή, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει. Τα τραύματά της είναι πολύ σοβαρά, αλλά είναι ζωντανή και σε καλή διάθεση.

Ένας τρόπος που ήξερε αυτή η TikToker για να κρατήσει το ηθικό της αδελφής της ψηλά ήταν να της κάνει έκπληξη με το κουτάβι των ονείρων της, αφού βρισκόταν στο νοσοκομείο για πάνω από 15 ημέρες.

Πάρτε ένα χαρτομάντιλο πριν παρακολουθήσετε αυτό το κλιπ γιατί θα σας κάνει 100% να δακρύσετε

@sydhunt The only thing kenzey had to do to get her dream puppy was get hit by a boat 🤪 #kenzeyhunt #boataccident ♬ Turning Page – Sleeping At Last

Αυτό είναι το πιο γλυκό και στοχαστικό πράγμα που έχουμε δει να κάνει κάποιος για την αδερφή του. Το κορίτσι στο νοσοκομείο ήξερε αμέσως ότι αυτό το μικροσκοπικό κουτάβι ήταν όλο δικό της. Και έχουμε την αίσθηση ότι και το γαλλικό μπουλντόγκ το ήξερε.

Απλά ξέρουμε ότι η αγάπη που θα πάρει από το νέο της κουτάβι θα την κάνει να νιώσει πολύ καλύτερα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν αξίζουμε τα ζώα.

Έχουν ιδιαίτερες θεραπευτικές δυνάμεις και αν αυτό το βίντεο δεν είναι απόδειξη γι’ αυτό δεν ξέρουμε τι είναι

Σχεδόν το 32% των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων που ερωτήθηκαν από την Pettable ανέφεραν ότι είχαν καταχωρήσει το κατοικίδιό τους ως ζώο συναισθηματικής υποστήριξης. Τα ζώα συναισθηματικής υποστήριξης είναι μια εξαιρετική επιλογή για ανθρώπους που πάσχουν από σωματικές ή ψυχικές διαταραχές. Υπάρχουν ορισμένες φυλές σκύλων που είναι καταλληλότερες για να είναι ζώα συναισθηματικής υποστήριξης από άλλες. Αυτές οι φυλές περιλαμβάνουν τα Λαμπραντόρ Ριτρίβερ, τα Μπιγκλ, τα Πούντλ, τα Γκόλντεν Ριτρίβερ, τα Καβαλιέρε Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top