Το σχέδιο του ιδιοκτήτη να εμποδίσει το Great Dane να ανέβει στον καναπέ αποτυγχάνει οικτρά

by Μ. Καραμάνδου

Η προσπάθεια μιας οικογένειας να κρατήσει τον σκύλο της μακριά από τον καναπέ απέτυχε για άλλη μια φορά σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο TikTok.

Ο πατέρας της οικογένειας έλαβε ένα μήνυμα από τον γιο του, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι εμπόδισε τα σκυλιά να ανέβουν στον καναπέ. Αλλά όταν επέστρεψε στο σπίτι, τίποτα δεν ήταν αληθινό.

Το κλιπ, το οποίο ανέβασε ο χρήστης @thegreatdanefamily2020, έδειχνε τον καναπέ καλυμμένο από άλλα έπιπλα – σκαμπό, καρέκλες και ένα κλουβί, καθώς και κουβέρτες. Είναι σαφές ότι έγινε μια προσπάθεια. Ωστόσο, ο σκύλος εξακολουθούσε να βρίσκει τρόπο να ανέβει στον καναπέ.

Η Σκυλίτσα ήταν ξαπλωμένη κατά το ήμισυ στον καναπέ με τις μπροστινές πατούσες να την κρατούν ψηλά. Δεν έδειχνε να αισθάνεται άνετα, αλλά προφανώς δεν την ένοιαζε. Αν ένα μέρος του καναπέ φαίνεται, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρει το δρόμο της πάνω σε αυτόν.

Το κλιπ του TikTok της 17ης Ιανουαρίου είχε σχεδόν 700.000 προβολές, 17.600 likes και 120 σχόλια μέχρι την Παρασκευή. Οι θεατές ξεκαρδίζονται με το κίνητρο του σκύλου να βρει μια θέση.

“Αν υπάρχει θέληση, υπάρχει ένας τρόπος”, αναφέρει ένα σχόλιο.

Άλλοι όμως δεν εκπλήσσονται καθόλου από τη συμπεριφορά της Μεγάλης Δανέζας: “Χρησιμοποιούμε και εμείς τις καρέκλες της κουζίνας μας!”

Ένας άλλος είπε: “ο Δανός μας ξαπλώνει στη δική μου πλευρά του καναπέ και αφήνει ένα υπέροχο υγρό σημείο για μέρες”. Τίποτα δεν συγκρίνεται με τα σάλια ενός Great Dane.

Ακόμα και η σύζυγος προσπάθησε να κρατήσει τον σκύλο μακριά από τον καναπέ σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε μια μέρα αργότερα. Είπε ότι έφτιαξε τον καναπέ και δεν υπήρχε περίπτωση να ανέβει ο σκύλος. Σκεφτείτε το ξανά. Αυτός ο ευγενικός γίγαντας κουνήθηκε προς τον καναπέ, ξαπλώνοντας στην κορυφή των μαξιλαριών.

@thegreatdanefamily2020 No idea how eaither one of them ended up in this situation 😂 #fyp #lol #how #dogs #wife #foryou ♬ original sound – The great Dane family

Κρατώντας τους σκύλους μακριά από τα έπιπλα

Είναι σχεδόν αδύνατο να πείτε όχι στον σκύλο σας που παρακαλάει ευγενικά να έρθει στον καναπέ. Και αν είστε σαν αυτή την οικογένεια με έναν μεγάλο σκύλο, ξεχάστε το. Θα σας εξουδετερώσουν και θα κάνουν τον εαυτό τους να νομίζει ότι είναι σκυλί της αγκαλιάς. Υπάρχουν όμως κάποιες συμβουλές που μπορεί να τους ενθαρρύνουν να αναζητήσουν άλλα σημεία για να αράξουν.

Η Αμερικανική Λέσχη Κένελ προτείνει ως γρήγορη λύση τη δημιουργία ενός πιο επιθυμητού σημείου για τον σκύλο σας. Αγοράστε ένα άνετο, μαλακό κρεβάτι για σκύλους και τοποθετήστε το δίπλα στα έπιπλα στα οποία ο σκύλος σας αρέσκεται να πηδάει. Δελεάστε το σκύλο σας να χρησιμοποιεί αυτό το κρεβάτι αντί για αυτό με παιχνίδια και μασουληχτά κόκαλα.

Αν αυτό δεν λειτουργήσει, δοκιμάστε να καλύψετε το αγαπημένο του έπιπλο με αλουμινόχαρτο. Δεν θα είναι άνετο να κάθεται ή να κοιμάται πάνω του, γεγονός που, ελπίζουμε, θα τον αποθαρρύνει από το να το χρησιμοποιεί στο μέλλον. Άλλες επιλογές για να τα κρατήσετε μακριά περιλαμβάνουν την τοποθέτηση μιας πύλης για μωρά ή καλαθιών πλυντηρίου από πάνω, το τράβηγμα των μαξιλαριών κάθετα προς τα πάνω ή την τοποθέτηση βιβλίων κοντά στην άκρη.

@thegreatdanefamily2020 Thats your dog!! #marriedlife #husbands #fyp #doglife #sneaky #myday #foryou #thegreatdanefamily2020 ♬ original sound – The great Dane family

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr