Το τελευταίο συγκινητικό αντίο στον ηλικιωμένο σκύλο του έπειτα από 15 χρόνια που ήταν πιστά στο πλευρό του

Ιστορίες Ζώων

Το να αποχαιρετάμε για πάντα τους αγαπημένους μας στη μετά θάνατον ζωή είναι μια από τις πιο σπαρακτικές εμπειρίες. Και αυτό, φυσικά, περιλαμβάνει και τους πιστούς τετράποδους φίλους μας.

Τα κατοικίδιά μας μοιράζονται τη ζωή μας δείχνοντάς μας αφοσίωση. Μας συνοδεύουν μέρα με τη μέρα. Μέσα στα δύσκολα και τα δύσκολα, είναι ένα από τα μέλη της οικογένειας. Κάνουν την ψυχή μας ευτυχισμένη, νιώθουμε την αγάπη τους και την άνευ όρων αφοσίωσή τους.

Επομένως, πώς μπορούμε να μην βιώσουμε το θάνατο των κατοικίδιων ζώων μας ως ένα χαμηλό πλήγμα στη ζωή.

Η ανατριχιαστική στιγμή που η οικογένεια του Negrito λέει το τελευταίο αντίο

Πώς είναι δυνατόν να επιβιώσουμε από έναν τόσο βαθύ πόνο

Τα κοινωνικά δίκτυα, και ειδικότερα οι χρήστες της ομάδας “Club de Acariciadores de Perritos”, συγκινήθηκαν τρομερά από μια ανάρτηση που έγινε τις τελευταίες ώρες.

Μετά από μια ζωή με την οικογένειά του, ο Negrito, ένα ηλικιωμένο κουτάβι, πέρασε τελικά τη γέφυρα του ουράνιου τόξου , αφήνοντας ένα βαθύ κενό στην οικογένειά του.

Ήταν πολύ αγαπητός από όλους. Για το λόγο αυτό, η ανθρώπινη μητέρα του θέλησε να του αποτίσει φόρο τιμής σε μια συγκινητική αγρυπνία για να τον αποχαιρετήσει. Ήθελε η ψυχή του να νιώσει, όταν θα έφευγε από αυτόν τον κόσμο, όλη τη στοργή και την αγάπη που του είχαν δηλώσει.

Ένα πλάσμα που αγάπησε τόσο πολύ σε αυτή τη γη άξιζε τον πιο συναισθηματικό τελευταίο αποχαιρετισμό

Η Samyna de Cote ήταν η χρήστης που μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την αγρυπνία του αγαπημένου της Negrito .

Κατά τη στιγμή του θανάτου του ήταν 15 ετών . Για μιάμιση δεκαετία έκανε χαρούμενους τους αγαπημένους του και τους συνόδευε στην κατοικία του στην Puebla του Μεξικού.

Η κηδεία του σκύλου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, δεδομένης της επισημότητας του

Το μικρό σώμα του, ταλαιπωρημένο από τα χρόνια, ήταν ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι από πράσινα κλαδιά , και το κεφάλι του αναπαυόταν σε ένα δαντελένιο μαξιλάρι , όλα αυτά καλυμμένα με ροδοπέταλα και μια κουβέρτα.

Η συγκλονιστική σκηνή έλαβε χώρα μέσα στο σαλόνι ενός τοπικού γραφείου κηδειών κατοικίδιων ζώων.

“Φίλοι, μετά από σχεδόν 15 χρόνια που ήταν μαζί μας, σήμερα ο Negrito μας έφυγε από τη ζωή. Ήταν ένας πολεμιστής, η απώλειά του πονάει και πονάει πολύ, αλλά ξέρω ότι τώρα έχει διασχίσει το ουράνιο τόξο για να συναντήσει όλους αυτούς τους τριχωτούς αγγέλους και να είναι ευτυχισμένος. Δεν θα υποφέρει πλέον και από τον παράδεισό του θα συνεχίσει να μας φροντίζει”, δήλωσε με βαθιά θλίψη η Samyna.

Η υποστήριξη και αγάπη των χρηστών του διαδικτύου

Αυτά τα φτερωτά λόγια έκαναν εκατοντάδες netizens να αντιδράσουν, οι οποίοι σχολίασαν με ευαισθησία την ανάρτηση, αποχαιρετώντας επίσης τον Negrito και εκφράζοντας λόγια παρηγοριάς για τη Samyna και την οικογένειά της.

Χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου συμπάσχουν και ενώνονται με τόσο πόνο

“Πολλή ενθάρρυνση! Σταματήστε να υποφέρετε και αναπαυθείτε εν ειρήνη. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς αυτή τη στιγμή, αλλά λυπάμαι πολύ, όλες οι καλές στιγμές που συνέβησαν παραμένουν μαζί σας. σχολίασε ο χρήστης Lulúbel HC.

Το μόνο που μένει από την πλευρά μας είναι να δείξουμε αλληλεγγύη και να στείλουμε πολλή δύναμη στη Samyna και τους συγγενείς της. Ξέρουμε ότι σίγουρα θα είναι συντετριμμένοι από την αναχώρηση του κατοικίδιου του. Ωστόσο, τώρα θα έχουν μια πνευματική παρουσία που θα τους προσέχει για πάντα.

Κάθε λεπτομέρεια στην εγκάρδια τελετή αντανακλούσε ότι επρόκειτο για ένα κατοικίδιο που δεν του έλειψε ποτέ η αγάπη

Τα κατοικίδια ζώα έχουν πάψει να είναι ένα αντικείμενο που περιφέρεται στο σπίτι ή στον κήπο για να γίνουν, εδώ και πολλά χρόνια, απαραίτητα όντα στη ζωή ορισμένων ανθρώπων.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την αγάπη που δίνουν σε όλα τα μέλη της οικογένειας, καθώς και την αφοσίωση που τους ανταποδίδουμε εμείς καθημερινά.

Στην άλλη πλευρά του ουράνιου τόξου, ο Negrito αναπαύεται ήδη εν ειρήνη γνωρίζοντας ότι είχε την τύχη να είναι ο πιο αγαπητός. Αδύνατον να συγκρατήσουμε τα δάκρυα!

Είτε πρόκειται για ένα κουτάβι, ένα γατάκι, ένα πουλί ή οποιοδήποτε πλάσμα, όλα τα κατοικίδια κατέχουν μια ιερή θέση στην καρδιά μας. Ας πάρει ο κόσμος αυτό το παράδειγμα γνήσιας αγάπης και αφοσίωσης για τα κατοικίδια ζώα, το οποίο είναι πραγματικά συγκινητικό.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top