Το video της ημέρας που θα σου φτιάξει την διάθεση: Κατοικίδια που ξυπνάνε τα αφεντικά τους καλύτερα και από τα ξυπνητήρια!

by Έφη Αθανασίου

Η απόλυτη ευτυχία είναι να έχεις ένα κατοικίδιο στο σπίτι σου, καθώς σου προσφέρει συντροφιά, αγάπη, πολύ παιχνίδι και στιγμές χαράς.

Στην πραγματικότητα είναι σαν μικρά παιδιά, που άλλοτε σου κρατάνε μούτρα -για πολύ λίγο βέβαια- και άλλοτε έχουν υπερβολικά παιχνιδιάρικη διάθεση.

Καλύτερο κι από το κανονικό ξυπνητήρι

Για να είμαστε ειλικρινείς, το θέμα είναι το πότε έχουν αυτή τη διάθεση. Τις περισσότερες φορές σου φτιάχνουν το κέφι όταν βλέπεις το πως προσπαθούν να παίξουν μαζί σου. Τι γίνεται όμως όταν προσπαθούν να σε ξυπνήσουν για να πάρουν αυτό που θέλουν;

Η αλήθεια είναι ότι η επιμονή τους ξεπερνάει μπορεί να σε βγάλει από τα ρούχα σου ή ακόμη καλύτερα, στην συγκεκριμένη περίπτωση, να σε ξυπνήσει στο λεπτό. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικά τα ζώα που έχουμε στο σπίτι ακόμη και από τα ξυπνητήρια, μιας και δεν έχεις την επιλογή να ξυπνήσεις ομαλά ή να πατήσεις αναβολή.

Αν γνωρίζετε τη λέξη αναβολή δυστυχώς, αυτή η λέξη δεν υπάρχει για τις γάτες και τους σκύλους. Θα περάσει το δικό τους πάση θυσία. Αν έχεις αμφιβολίες γι’ αυτό μόλις δεις το βίντεο που ακολουθεί θα σου φύγουν όλες!

Δείτε τα κατοικίδια που έγιναν ξυπνητήρια:

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr