Το βίντεο έχει πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές: Η προσπάθεια ιδιοκτήτριας να βγάλει τη γάτα της κάτω από τον καναπέ της αποτυγχάνει με ξεκαρδιστικό τρόπο

Κάθε ιδιοκτήτης γάτας θα σας πει πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να βγάλετε τη γάτα σας από ορισμένες περιοχές. Με κάποιο τρόπο στριμώχνονται σε στενά σημεία σε όλο το σπίτι, αρνούμενες να βγουν έξω. Δεν μπορούμε να τις κατηγορήσουμε όμως. Απλά θέλουν να εξερευνήσουν!

Σκεφτήκαμε ότι μια ιδιοκτήτρια γάτας, γνωστή στο TikTok χρήστης @curlyhaircher, βρήκε ένα hack για να βγάλει τη γάτα από αυτούς τους δύσκολους χώρους. Πιστέψτε μας όταν λέμε ότι η ιδέα ήταν καλή.

@curlyhaircher Oreo thinks he’s smartter than me #catmom #oreo #kittenlove ♬ Funny Song – Funny Song Studio & Sounds Reel

Η γάτα της είναι απλά πολύ έξυπνη και το σχέδιό της γυρίζει μπούμερανγκ. Ρίξτε μια ματιά!

Νιώθουμε άσχημα που γελάμε γιατί ξέρουμε την απογοήτευση που πρέπει να νιώθει αυτή η ιδιοκτήτρια γάτας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Η γάτα της βρήκε ένα παραθυράκι – μείνετε κάτω από τον καναπέ και εξακολουθείτε να παίρνετε τη γατοτροφή. Αυτή η γάτα νομίζει ότι αυτή κάνει κουμάντο στο σπίτι τώρα, αφού ξεγέλασε την ιδιοκτήτριά της. Ευχόμαστε στην ιδιοκτήτρια καλή τύχη τώρα, αν θέλει ποτέ η γάτα της να κάνει κάτι υπό την επίβλεψή της.

Ενώ βρίσκουμε αυτή τη γάτα που κρύβεται κάτω από τον καναπέ απολύτως αξιολάτρευτη, υπάρχει στην πραγματικότητα ένας λόγος για τον οποίο το κάνει. Η αγάπη μιας γάτας για το κρύψιμο μπορεί να συνδεθεί με τις προγονικές της ρίζες.

Παρόλο που είναι ασφαλείς και υγιείς στο σπίτι, συνεχίζουν να κρύβονται ως ένας τρόπος να αισθάνονται ασφαλείς

Οι άγριες γάτες είναι ευάλωτες σε επιθέσεις όταν ξεκουράζονται έξω, γι’ αυτό και τείνουν να αναζητούν μικρούς, ζεστούς χώρους για να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν. Κάτι παρόμοιο μπορείτε να δείτε και στις οικόσιτες γάτες με την αγάπη τους για τις φωλιές γάτας ή τα αναπαυτικά κρεβάτια. Αυτοί οι ειδικοί χώροι βοηθούν τη γάτα σας να διατηρείται ζεστή, ενώ παράλληλα την κάνουν να αισθάνεται ασφάλεια. Επιπλέον, αν η γάτα σας είναι αγχωμένη ή ανήσυχη, αυτό θα της δώσει έναν ασφαλή χώρο για να αποσυρθεί είναι σημαντικό για την υγεία της.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr