Τον έστειλε ο Θεός: Πως ο ήρωας διασώστης έσωσε την ζωή του ετοιμοθάνατου σκύλου μετά από τροχαίο ατύχημα

by Έφη Αθανασίου

Ένας μικρός τετράποδος φίλος, βρέθηκε αβοήθητος στην μέση του δρόμου, μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο. Το σώμα του ήταν χτυπημένο και έκλαιγε συνέχεια. Ήταν ετοιμοθάνατος, όταν μια ευγενική ψυχή από μια τοπική ομάδα διάσωσης ήρθε να τον βοηθήσει.

Πως ο διασώστης του έσωσε την ζωή

Όταν αντιλήφθηκε τον διασώστη, του άπλωσε το χέρι του. Μόλις ένιωσε το άγγιγμά του, ο σκύλος ήρεμησε. Ήξερε ότι τώρα ήταν ασφαλής.

Τον μετέφερε σπίτι του, καθώς χρειαζόταν ιατρική περίθαλψη. Είχε εγκεφαλικό τραύμα και το σώμα του ήταν πληγωμένο Οι τρόμοι του έμοιαζαν εξαντλητικοί, αλλά του έδωσε ένα παυσίπονο, ειδικό για πόνους και ηρέμησε. Κανείς δεν θα τον άφηνε να υποφέρει!

Το σώμα του, είχε πολλά τραύματα αλλά σιγά σιγά, άρχισε να παίρνει δυνάμεις.

Στη συνέχεια, αρχίζει φυσικοθεραπεία. Πρέπει να πάρει δύναμη και το κάνει με σωστές ασκήσεις. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, στέκεται πολύ καλύτερα! Κοιτάξτε τον να τρώει στο μπολ του. Είναι τόσο χαρούμενος! Και ναι, του αρέσει να τρώει!

Οι διασώστες του αποφάσισαν να του τοποθετήσουν αναπηρικό καροτσάκι. Έχει πολύ κίνητρο να κινηθεί και οι νέοι του τροχοί. Είναι τοποθετημένος στο αναπηρικό καροτσάκι και μπορεί να μετακινηθεί αμέσως. Είναι καταπληκτικό! Και ναι, πάλι, τον παρακινεί αυτό το νόστιμο φαγητό!

Οι νέοι του φίλοι είναι τόσο περήφανοι για όλα όσα έχει καταφέρει. Από ιατρικά έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει, αλλά είναι δυνατός και έχει μεγάλη ομάδα. Σύντομα θα γίνει αρκετά καλά ώστε να είναι διαθέσιμος για υιοθεσία.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr