Του αλλάξαν τη ζωή: Άνδρας φωνάζει για τη γυναίκα του όταν βλέπει ένα σκελετωμένο σκύλο να περπατάει στην αυλή του

Ο σκύλος σε αυτή την ιστορία είναι ένας πραγματικός μαχητής και αποτελεί ένα λαμπρό σύμβολο ελπίδας. Τα αδέσποτα ζώα κάνουν  τόσους πολλούς αγώνες- και ενώ είναι πιθανό ο Billy  να μην είχε επιβιώσει μόνος του για πολύ ακόμα, πάλευε ακόμα για να ζήσει. Ο Billy εντοπίστηκε από ένα ζευγάρι ενώ περνούσε από το σπίτι τους. Ένας άνδρας, ονόματι Bill, καθόταν στον υπολογιστή του και είδε τον Billy έξω από το παράθυρό του. Φώναξε στη γυναίκα του να έρθει να τον δει. Η γυναίκα του Bill, η Krista , είπε: “Αυτό δεν είναι ελάφι! Είναι σκύλος!”

Το ζευγάρι ενήργησε γρήγορα

Κάλεσαν για βοήθεια και μια ομάδα διάσωσης έφτασε για να ψάξει στο κοντινό δάσος για τον αδυνατισμένο λευκό σκύλο. Τελικά, το κεφαλάκι του ξεπρόβαλε! Ο Billy μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο. Ο καημένος ο σκύλος ήταν πεινασμένος και αφυδατωμένος. Ήταν τόσο εύθραυστος, απλώς δέρμα και κόκαλα.

Μόλις έφτασαν στον κτηνίατρο, η Krista και ο Bill έμειναν έξω. Η Krista εξηγεί ότι ερωτεύτηκε αμέσως τον Billy. Το βλέμμα στα μάτια του, ο πόνος που ένιωθε, όλα όσα τον έκαναν να συνεχίσει να παλεύει- τη συνέδεσαν μαζί του για μια ζωή.

Ο Billy ήταν τόσο πεινασμένος. Ήθελε να φάει ό,τι έβρισκε μπροστά του. Αλλά το ιατρικό προσωπικό ήξερε ότι το φαγητό θα έπρεπε να είναι σταδιακό. Κανείς δεν ήταν σίγουρος ότι θα επιβίωνε.

Μέχρι την επόμενη μέρα, ωστόσο, τα πράγματα είχαν αρχίσει να βελτιώνονται. Ο Billy πάλευε σκληρά και τα ενδοφλέβια υγρά και η διατροφή βοηθούσαν. Ήταν σε θέση να κινείται ευκολότερα. Το μόνο μειονέκτημα ήταν ότι οι ιατρικοί λογαριασμοί του συσσωρεύονταν. Το ζευγάρι ήταν συγκλονισμένο. Τότε ήταν που δημιουργήθηκε ο έρανος “Saving Billy”. Ολόκληρη η κοινότητα ήθελε να βοηθήσει! Ήταν πραγματικά εκπληκτικό!

Σύντομα ο Billy ήταν αρκετά καλά για να φύγει από τον κτηνίατρο. Η Krista ήξερε ότι ήθελε να γίνει η ανάδοχη μαμά του και δεν υπήρχε περίπτωση ο Bill, ο σύζυγός της, να την μεταπείσει. Όπως είπαμε, η Krista και ο Billy είχαν αυτή την άμεση σύνδεση.

Ο Μπίλι ήταν ενθουσιασμένος που θα έφευγε από τον κτηνίατρο, αλλά το να βρεθεί σε ένα σπίτι θα ήταν μια τεράστια μετάβαση. Ο Billy χρειαζόταν ειδική διατροφή και φυσιοθεραπεία.

Όσο περνούσαν οι μέρες, ο Billy έπαιρνε βάρος και άρχισε να αισθάνεται σαν στο σπίτι του

Βλέποντας τον Billy σε αυτό το ταξίδι, επιβεβαίωσαν μόνο αυτό που η Krista ένιωθε στην καρδιά της, ότι αυτός ο σκύλος ανήκε μαζί τους για πάντα. Τότε ήταν που ο Billy υιοθετήθηκε επίσημα. Ο Billy έχει τώρα μια υπέροχη ζωή.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr